AKTUELNO

Uvek je blistala!

Pevačica Kristina Kija Kockar na samom početku ove radne nedelje predstavila je svojoj vernoj milionskoj publici novu pesmu pod nazivom "Sanjam" koja je odmah postala ogroman hit i pozicionirala se na prvo mesto trending liste sajta Jutjub.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

PROČITAJTE: MENI OVO LIČI NA SRPSKI 'BEVERLI HILS': Slaviša Čurović oduševljen serijom 'Preživeti Beograd', progovorio o svom liku: ON JE DIREKTOR NIČEGA I PREVARANT SVAČEGA! (VIDEO)

I dok publika uživa u Kijinom hitu, Kristina je odlučila da pregleda albume gde je našla fotografiju od pre nekoliko godina. Tu sliku Kockareva je podelila sa mnogobrojnim pratiocima na Instagramu.

Foto: Pink.rs.

PROČITAJTE: TARA SE ŠOKIRALA NJEGOVIM ODGOVOROM! Stefan Karić u 'Magazinu In' otkrio koji muškarac iz Bele kuće je LJUBOMORAN na njega! (VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram/kijakockar

Ono što je primetno jeste da se Kija nije preterano mnogo promenila, osim što je u periodu kada je nastala ova fotografija imala nešto dužu i svetliju kosu. Kockareva je sve oduševila ovom slikom, zbog čega je pobrala samo pozitivne komentare.

Pink.rs

#Kristina Kockar

'