AKTUELNO

Ne propustite!

Već se publika upoznala sa likovima serije “Crveni mesec”, zainteresovanost za ovaj istorijsko-ljubavni spektakl još raste, pa vam otkrivamo sadržaj večerašnje epozode uz koju će od 21 čas biti milionska publika najgledanije komrcijalne televizije u regionu – TV Pink.

Foto: TvPink Printscreen

Teodora (Mina Milićević) se, uprkos bratovljevim savetima, požalila ocu Jovanu (Boja Lazarov) da je Stevan Kalinić (Ivan Zablaćenski) proganja. Ipak, iskusni vojnik stao je na stranu mladog kolege, tvrdeći da je njegova ćerka sama kriva što mu je na balu dala povoda za udvaranje.

Foto: TvPink Printscreen

Nikola Pašić (Lepomir Ivković), drži se svojih stavova o spregi vojske i države i prenosi ih Njegovom veličanstvu, kralju Petru (Miodrag Milanov), sa kojim je u vrlo dobrim odnosima, što često zna da smeta pukovniku Dragutinu Dimitrijeviću Apisu (Slaviša Čurović). On je kao šef vojnoobaveštajne službe zadužen za sva imenovanja, napredovanja ili smene u vojsci, njegova se reč sluša, te kao vođa organizacije “Crna ruka” odlučuje da okupi mladu vojsku i još jednom im kaže da se njihovi ciljevi moraju ispoštovati – “Ujedinjenje ili smrt”.

Foto: TvPink Printscreen

Baumenovi su na okupu. Baka Natalija (Olga Odanović) čvrsto čuva tajnu koju joj je Sofija (Ivana Dudić) poverila i koristi svaku priliku da svojoj unuci da po neki savet. Nasuprot njoj, Sofijina majka Marija (Nina Grahovac) nije zainteresovana za ćerkine probleme, šta više, ona je odlučna u svojim namerama da je dobro uda i ode iz Beograda. Ponovo je predlaže Sofiji momka za udaju, ali je ćerka kategorički odbija.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Biće još uzbuđenja i iznenađenja od 21 čas na TV Pink uz hit seriju “Crveni mesec”.

Autor: Pink.rs

#Crveni mesec

'