AKTUELNO

Susedi u šoku.

Na studio Miloša Roganovića i Filipa Miletića, tvoraca “FM pleja”, pre više od nedelju dana bačena je bomba. Slučaj još nije rasvetljen, a mi smo se uputili u komšiluk gde se nalazi studio da bismo s komšijama proverili šta se dešava od tog dana, ali i kakvi su muzičari kao susedi.

Foto: Pink.rs.

S obzirom na to da su ovde provodili više vremena nego u svojim porodičnim domovima, komšije kažu da deluju kao fini momci, zbog čega su šokirani činjenicom da neko želi da im naškodi. Najbliže komšije kažu da ih je eksplozija 28. septembra ujutru probudila.

Momak koji dugo sarađuje sa njima a ima i sopstveni studio u blizini, Marko, kaže da su i Miloš i Filip dobri momci i da ne može da veruje šta se dogodilo.

Foto: Pink.rs.

U njihov studio su dolazile zvezde poput Severine Kojić, Tanje Savić, Rade Manojlović, Seke Aleksić, Kije Kockar, Dženana, Bobana Rajovića, Darka Lazića i mnogi drugi. Sve njih su komšije gledale kako danonoćno ulaze i izlaze nakon što otpevaju svoje nove pesme. Muzika je bila sastavni deo ovog kraja dok eksplozija nije napravila muk.

Filip i Miloš najavili su da će na istoj adresi sada napraviti veći i bolji muzički studio, ali očigledno je još rano, pa nisu počeli s realizacijom. Kako su rekli, materijalna šteta je bila ogromna, a dvojac je tada otkrio da nisu osigurani. S obzirom na plejadu pevača koji su klijenti Miletića i Roganovića, uskoro će njihov studio biti ponovo u funkciji, a oni nastaviti da rade. Susedi svakako vole što su im Filip i Miloš u blizini jer tako mogu mnoge javne ličnosti da vide uživo.

Tražili im da naprave zvezde

Mnogi ljudi sa talentom za muziku iz Beograda, ali i unutrašnjosti dolazili su ispred studija ovog dvojca s namerom da postanu zvezde.

Foto: Pink.rs.

Pink.rs

#Filip Miletić

'