AKTUELNO

Slavni tekstopisac otkrila je istinu o svom zdravstvenom stanju, a potom progovorila i o pevačima sa kojima sarađuje.

Ma­ri­na Tu­ca­ko­vić hra­bro se bo­ri sa opa­kom bo­le­šću, a uprkos tome što i dalje prolazi kroz težak period, ne predaje se! Proteklih dana mnogo se spekulisalo o njenom zdravstvenom stanju, a tekstopisac otkriva da se oseća dobro, ali i kakve su prognoze lekara.

Kako se sada osećate? Šta kažu lekari?

- Dosta dobro. Nije šampionski, ali dobro je. Svakako mi je bolje nego što je bilo. To godinama traje. Ne može preko noći da se reši. Baš ove nedelje treba ponovo da uradim analize. Menjaju terapije, čekam da na Institut za onkologiju stigne neka nova injekcija.

Da li odlazite na lečenje u Nemačku?

Foto: Pink.rs

- Tamo primam neke vakcine koje se dobijaju na svakih šest meseci. Možda ću ponovo ići, a možda i neću. Preporučujem da se ljudi na vreme obrate lekaru, što ja nisam učinila. Svaki slučaj je priča za sebe. Nezahvalno je bilo šta preporučivati, ali treba sve probati, koliko god ko može.

Plašite li se smrti?

- Normalno je da se plašim. Svi se plašimo. Ne treba o tome razmišljati. Evo, ja sad kuvam supu i, verujte, samo želim da mislim o lepim stvarima.

- Svako žali za nečim. Ja svakako za mojim sinom, koji je umro u 24. godini. Kad bih mogla da vratim vreme, samo bih to volela...

Foto: Andrej Nihil

Da li postoji nešto za čim žalite?

O Ceci i Dragani

Da li suprug Futa može da sarađuje sa Cecom?

- Uh, to zavisi od njega. Ako mu nešto izleti, što da ne. Ceca se navikla na taj moj fazon. Mi smo fenomenalan spoj - kaže Marina i dodaje da bi, uprkos tome što sa Draganom Mirković ne sarađuje, volela da sa njom obnovi saradnju.

Foto: Pink.rs

- Tako je, ali smo ostale u super odnosima i volela bih da se desi neka pesma, pa da opet radimo.

Pink.rs

#Marina Tucaković

'