AKTUELNO

Život ga nije mazio.

Pevač Bojan Marović bio je miljenik ženskog dela publike pre desetak godina, ali se sada vlasnik hitova "Više te nema", "Tebi je lako", "Neka te ljubi" retko pojavljuje u medijima.

Ipak, malo ko zna da se iza zavodničkog osmeha, na koji su padale sve devojke, krija tužna životna priča.

Foto: TvPink Printscreen

Majka Sanja mu je za 18. rođendan poklonila numeru „Više te nema“ sa kojom je osvojio prvo mesto na jednom takmičenju, a cela porodica Marović nosila je veliki bol u srcu zbog Bojanovog oca Darka, koji je preminuo 2001. godine.

Od kada je izgubio oca, Bojan je postao glava porodice, a brinuo je i o mlađem bratu Borisu. Marović se košarke da bi bio uz svoju porodicu. Ozbiljna nezgoda desila mu se 2009. godine, kada ga je pretukla grupa pijanih mladića jer je branio drugaricu. Zadobio je teške povrede lica i morao je na operaciju jer ga je jedan od napadača ujeo za obraz.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Stevan Anđelković proslavio PRVU GODIŠNJICU BRAKA i pazario stan u LUKSUZNOM DELU GRADA, a evo šta kaže o potomstvu! (FOTO)

On je prošle godine baš u oktobru našao u centru skandala kada su napadači uleteli u klub u kojem je nastupao i demolirali ga. On je tada izjavio da je bio na meti huligana i da je “za dlaku“ izbegao povrede. Oko njegove glave tada letele su i flaše i čaše.

Pink.rs

#Bojan Marović

'