AKTUELNO

Razvili su blizak odnos pre nego što je pobegao sa velelepnog imanja u Šimanovcima.

Miljana Kulić i Jelena Pešić su nastavile svoj razgovor u dvorištu, a Kulićeva se požalila Jeleni i na Mirka Gavrića. Naime, Miljana smatra da je Mirko izbegava i da ne dolazi u sobu za izolaciju celu noć kako ne bi pričao sa njom. Podsetimo, njih dvoje je ovonedeljni vođa Lepi Mića odabrao za svoja dva potrčka.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj uopšte ne dolazi u izolaciju. Uopšte ne dolazi da pričamo. Ni ja ne razumem naš odnos. Ako neće da pričamo, upoznavaću nove ljude - započela je Miljana, pa priznala sa kim se povezala u Beloj kući:
Filip Mijatov mi je isto odgovarao. I to je bolesno, hajde, objasni mi. Da li je realno to? Nerealno. Beži, bre. Samo mi još to fali... - nadovezala se Kulićeva, verovatno aludirajući na to da je počela da gaji simpatije prema Filipu, što je ranije šaljivo priznala.

Foto: TvPink Printscreen

Mijatov, vrati se. Nedostaješ mi mnogo. Ako se bude vratio, ljudi će biti oduševljeni. Da li si primetila, da i on isto to što i ja? Bože, baci ciglu i budi precizan - nastavila je Miljana.
Mislim da mu je baš prijalo kada se družio sa tobom. Pitala sam se, ne samo zbog tebe, nego i zbog Filipa - odgovorila joj je Jelena.

Podsetimo, Miljana i Filip su razvili blizak odnos na imanju pre nego što je pobegao, a da li se Kulićeva stvarno zaljubila u njega, to samo ona zna.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Filip Mijatov

#Miljana Kulić

'