AKTUELNO

Rad je održava!

Poznata glumica Mira Banjac je veliki profesionalac. Osoba je koju podjednako vole i publika i kolege, ali i predstavnici medija. Legenda jugoslovenskog i srpskog glumišta radi punom parom i uvek voli da istakne da je rad održava.

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE RAZLOG RASKIDA MILICE TODOROVIĆ I KOREOGRAFA?! Pevačica se oglasila, pa ovim šokirala sve: Imam ogledalo, vidim! (FOTO)

Foto: TV Pink Printscreen

Nedavno je završila snimanje serija “Preživeti Beograd” Đorđa Stanimirovića i drugu sezonu serije “Psi laju, vetar nosi“ Jelene Bajić Jočić.

Ja sam sve to radila sa velikom ljubavlju, jer u stvari volim da se družim sa glumcima. To nisu moje velike ambicije, ali meni je bilo lepo na snimanjima i to me održava - rekla je Mira.

Iako je već godinama u penziji, nije klasični penzioner. Kako sama često istakne, želi da bude korisna i da bude što duže u ovom poslu, okružena dragim ljudima.

Ne želim da ostanem biljka koja čeka da svene. Naravno, to me čeka, i kada to bude, biću spremna. Zasad još osećam snagu i volju i potrebno mi je da radim - naglašava glumica, koja će se povući kada oseti da više ne može da glumi.

Foto: Tanjug

Skoro svakodnevno imamo priliku da gledamo našu vrsnu umetnicu u reprizama serija i filmova. Otkriva nam da i ona voli da pogleda ostvarenja koje je nekada radila.

Ponekad pogledam i zaključujem, uvek sa tugom, da mnogih mojih kolega više nema. Uvek se prisetim nekih filmova i serija koje sam mislila da nikad više neću videti - ističe Mira.

Glumici ovih dana predstoji rad na novom projektu Pjera Žalice u Sarajevu.

Njegovog oca sam poznavala, bio je jako dobar čovek. Dugo nisam bila u Sarajevu, još pre rata. Nekada sam tamo sedam godina bila predsednik Saveta na Festivalu malih i eksperimentalnih scena (MESS). Baš se radujem odlasku u ovaj grad, u kome sam nekada dosta radila i snimala filmove. Dosta mojih prijatelja je u Sarajevu i jedva čekam da se vidimo - kaže umetnica.

Foto: e-stock/Dimitrije Goll

Pink.rs

#Mira Banjac

'