AKTUELNO

Biljićeva s ushićenjem govorila o trudnoći!

Poznata pevačica i bivša učesnica rijalitija ''Zadruga'' Nadežda Biljić podelila je lepe vesti na svom profilu na Instagramu da je drugom stanju, čime je iznenadila celokupnu domaću javnost.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! NADEŽDA TRUDNA, TOMA JE OTAC! Bivša zadrugarka koja je pre mesec dana pretrpela nasilje od Panića podelila lepe vesti, a onda se oglasio on!

Povodom ove radosne vesti kontaktirali smo pevačicu, a ona je za Pink.rs potvrdila da je u drugom stanju, a onda je priznala i da je Toma Panić otac deteta!

Foto: Printscreen Instagram/nadezda_biljic_official

Da, istina je da sam u drugom stanju. Zaista sam srećna zbog toga. Već danima sam imala mučnice i glavobolju. Međutim, danas posle prve jutarnje kafe sam povratila i zamoilla sam majku da ode da mu kupi test za trudnoću. Čim sam uradila isti, pokazalo je dve crte što znači da je to rana trudnoća. Jako sam bila srećna i uzbuđena u tom trenutku, a znala sam da je otac deteta Toma. Sad su mi emocije pomešane, ne znam još kako će se sve rešavati, s obzirom na to da još njemu nije istekla zabrana prilaska, ali videćemo, sve će se rešiti. Evo još jednom se pokazalo da posle kiše dođe sunce - rekla je s ushićenjem Nadežda za Pink.rs, čime je jasno stavila do znanja da želi ponovo da pokuša sa Panićem, koji je pre oko mesec dana fizički nasrnuo na nju.

Foto: Pink.rs, Logo

Podsetimo, Pink.rs prvi je pisao o Nadeždinoj trudnoći kada je ona pre nešto više od mesec dana bila u poseti ginekologu.

Pink.rs

#Nadežda Biljić

'