AKTUELNO

Emotivni susret.

Popularnoj pevačici Radi Manojlović porodica je oduvek bila na prvom mestu. Nakon što je vrlo rano ostala bez majke Mirjane, ona je pomagala ocu i sestri i vodila računa o Nadi, mami njene pokojne majke.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI SERIJAL PORTALA PINK.RS! Otkrivamo najveće tajne estrade! Evo zašto su Seka Sablić i Bora Todorović prestali da pričaju nakon snimanja 'Maratonaca'! NIKO NIJE VEROVAO DA SE TO DOGODILO!

Foto: NKostić

Pevačica je pre nekoliko dana organizovala žurku povodom 82. rođendana njene bake Nade, koja se nalazi u staračkom domu u Beogradu.

Baka je u staračkom domu jer je pala i povredila kuk, pa smo je preselili u Beograd kako bismo lakše vodili računa o njoj i kako bih ja mogla da je obilazim svakodnevno - otkrila je Rada i dodala:
Bilo je zaista prelepo, u jednom trenutku sam zapevala, a onda su mi se pridružile i nanine prijateljice iz doma. Tamo obožavaju Lepu Lukić i pesmu "Od izvora dva putića", tako da sam imala mini-koncert, a onda sam zajedno sa bakom pevala "Moj dragane, što me zaboravljaš", jer ona obožava tu pesmu - kaže pevačica i nastavlja:
Svi mi bi trebalo da vodimo računa o svojim bakama, dekama, roditeljima i da nas to ispunjava i čini srećnim. Moja sestra i ja smo izuzetno vezane za nanu i želimo da što duže živi i da se u starosti samo smeje i uživa - zaključila je pevačica.

Pink.rs

#Rada Manojlović

#Radmila Rada Manojlović

'