AKTUELNO

Posle Mininog razgovora sa Matijom, on je promenio mišljenje o Tari koja mu se najpre dopala.

Najgledaniji rijaliti ,,Zadruga 3" počeo je veoma burno! Ono što je privuklo veliku pažnju već na samom startu jesu ljubavne varnice između Tare Simov i Mateje Matijevića.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, veliki problem nastao je kada je Tara otkrila da je, kako ona misli u ovom trenutku, nemoguće ostvariti tu ljubav, budući da se Mateja poznaje sa osobom koja joj je, kako kaže, nanela mnogo bola. Radi se o Anđeli Veštici koja ju je, kako tvrdi zadrugarka, svojevremeno pretukla. Iako je očigledno da se sviđaju jedno drugom, ulaskom Mine Vrbaški dodatno se poljuljao njihov odnos, koji je imao veliku šansu da preraste u ozbiljnu ljubav.

Tokom prošle noći Mina je vodila razgovor sa Matejom i tom prilikom ubeđivala ga da je Tara loša osoba za njega. Kako je već poznato, Tara je ispričala svoju verziju priče zadrugarima, te je tvrdila da je Mateja izmanipulisan od strane Ađele i Mine i da zbog njih dve ne mogu uživati u ljubavnim osećanjima koje Matijević, posle Minine "intervencije", na sve načine pokušava da potisne.

Foto: TvPinkPrintscreen/Pink.rs

Da li će Tara uspeti da se izbori sa strahom koji ima i da li će se izboriti za svoju ljubav, ili će pak Mina i Veštica istrajati u svojoj nameri da ih razdvoje, ostaje da vidimo.

PROČITAJTE JOŠ: NIKAD MU NEĆE OPROSTITI! Krunićka i dalje BESNA na Janjuša: Filipu Reljiću SVE ISPRIČALA (VIDEO)

Foto: Pink.rs.

O. B.

#Anđela Veštica

#Mina Vrbaški

#Zadruga 3

'