AKTUELNO

Pre sedam godina bio je na ivici života i smrti kad se našao na litici na Alpima, njegova prva ljubav, kao i drug Nebojša Saveljić poginuli su u saobraćajnoj nesreći, najbolji drug mu se otrovao, a bratu su zapalili džip.

Reper Dalibor Andonov Gru, koji je pred dva dana poginuo u Zemunu tokom vožnje kajta, voleo je adrenalin, porodicu, pesmu, ali ga je, nažalost, celog života pratila nesreća.

Naime, Gruova prva ljubav poginula je u saobraćajnoj nesreći, a ista sudbina zadesila je i Nebojšu Saveljića, člana Montenigersa, inače njegovog bliskog prijatelja koji je stradao u teškom udesu na magistralnom putu Podgorica - Cetinje 31. oktobra 1999, pre tačno dvadeset godina. Podsećanja radi, pevač je tada imao 28 godina, a s njim je poginula i njegova devojka Tanja. Oboje su bili bliski s Gruom.

Foto: YouTube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

I 2012. godine imao je situaciju koja je mogla da ga košta života. Reč je o zimovanju na fancuskim Alpima, gde je otišao sa suprugom.

- Danica se spustila stazom do hotela, a ja sam sa nekoliko drugara krenuo van staze, ka jednom delu gde vidljivo niko dugo nije prolazio. Onda smo skapirali zašto niko nije prolazio. Jedan prijatelj i ja smo se odvojili od grupe i završili na nekoj litici, ozbiljnoj litici s koje kada se padne, ne lomi se ruka ili noga, već se gine. Bogami, dva sata je bila borba za život dok nije došao helikopter sa spasiocima - ispričao je Gru u jednom intervjuu.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Serija nesreća nikako se nije prekidala - pre nekoliko godina, Gru je izgubio prijatelja koji se otrovao u Egiptu. U pitanju je bio njegov najbolji drug, čija smrt mu je teško pala - mesecima nije mogao da se oporavi, štaviše, prijateljima koje je sticajem okolnosti prerano izgubio posvetio je emotivnu pesmu "Srce".

- Neka crna serija se igra u mom životu. Gubitak prijatelja mi teško pada - rekao je tada Gru.

Foto: Pink.rs, E-stock

Igoru Andonovu, bratu nastradalog repera, nepoznata osoba zapalila je automobil BMW na Zvezdari. Paljenje se dogodilo u junu ove godine na parkingu ispred zgrade u kojoj Igor živi. Osoba za kojom policija traga najverovatnije je razbila prozor automobila i kroz njega ubacila Molotovljev koktel. Prvi put posle incidenta, oglasio se i reper, koji je istakao da je i te kako blizak sa svojim bratom, te da bi znao da ima nekih problema.

- Niti znamo razlog, niti sumnjamo na nekog. Ne znamo o čemu se radi. Slučaj smo prijavili policiji. Dovoljno smo bliski, znao bih da ima neki problem. Na sreću, niko nije povređen, to je najbitnije - rekao je tada Gru.

Pink.rs

#Dalibor Adanov Gru

'