AKTUELNO

Obradovao fanove!

Popularni pevač Mirza Selimović ovih dana vredno radi i nastupa, a pre nego što je zapevao pred beogradskom publikom na jednom popularnom splavu, otkrio nam je šta je to u njegovom životu novo ovih dana i kako sve postiže.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Duetska pesma sa Milicom Todorović "Avet" naišla je na odličan odziv kod publike, a Mirza ne krije zadovoljstvo zbog uspeha ovog dueta, ali i najavljuje da uveliko sprema nove pesme koje će upotpuniti album.

Ja mislim da uvek ima mesta za kvalitet, jer to nikada nije izašlo iz mode. moram da kažem da je to bio dobar spoj mene i nje, jer Milica je jedna sjajna osoba i mnogo je volim i ovako, ali i privatno, jedna od naših najboljih pevačica. Što se kaže najbolji drug među pevačima i najbolji pevač među drugovima.

Mirza već pola decenije postoji na estadi, a kako sam ističe, nije podlegao današnjim muzičkim trendovima, već se drži pravog pop zvuka, kako je i počeo svoju karijeru.

Trudim se da radim ono što osećam, ne volim da podizalim mnogo, ali mislim da u svemu što radiš treba imati dozu ukusa i sebe. Ja nisam protiv da se eksperimeniše, što da ne, ali sve u granici da to dobro zvuči.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Kako je istakao, kada mu vreme dozvoljava, voli da se ovako privatno druži sa svojom kolegama.

Kada, kako i koliko nam vreme dozvoljava volim da popijem kafu sa kolegama. Recimo sa Saletom iz Tropiko benda, koji mi je radio pesmu "Boliš me". Ne viđamo se često zbog naših obaveza, ali moram da kažem da će mi on raditi još jednu pesmu koju pripremam.

Za kraj, Mirza je najavio da za jesen sprema novitete za svoju publiku.

Sledi nova pesma za septembar koja će najaviti, a već sledeće godine tamo u janaru ili februaru ide i novi album, tako da verujem i znam da će to biti kako treba - zaključuje Mirza.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

U nastavku pogledajte ceo intervju sa Mirzom.

Autor: D. Cakić

#Mirza Selimović

'