AKTUELNO

Marko je sinoć zaprosio pevačicu, a sada se za portal Pink.rs oglasila njegova supruga sa kojom ima dete.

Tokom protekle noći pevačicu Andreanu Čekić zaprosio je njen izabranik Marko Milošević. On ju je zaprostio na proslavi koja je priređena povodom njenog rođendana, pa je pred svim gostima održao govor, izvadio prsten i upitao je da li želi da bude njegova supruga.

Foto: e-stock agency

Sve bi bilo idilično da Marko nije još uvek u braku sa Marinom Milošević sa kojom ima i dete. Zakonita supruga dečka pevačice Andreane Čekić oglasila se nakon svega za portal Pink.rs.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Tim povodom Marina je istakla da Marko nije u kontatku sa njom već nekoliko meseci, tvrdi da ga njihovo dete ne zanima, kao i da želi što pre da se razvedu, a Marina je poželela Marku i Andreani sve najbolje.

Foto: / Printscreen Instagram

Želim im sve najbolje. Marko i ja nismo u kontatku. On nije u kontatku ni sa mnom, ni sa detetom. Nikakav kontakt nemamo. Mi ne pričamo od onog dana od kada je on otišao od nas i ostavio dete. On dete nije video tačno pri meseca! Nije zvao da pita kako mu je dete, gde mu je dete... Nije poželeo detetu ni srećan polazak u školu, niti zna da li mu dete ide u školu - započinje Marina.

Foto: / Printscreen Instagram

On ima moj broj telefona na koji može uvek da se javi. Ja njemu nisam ništa uradila, uradio je on meni. Ja nemam razlog da mu se javim. Samo želim da se hitno razvedem, jer ne želim da živim u bigamiji, poligamiji ili kako se već to vodi... A njima želim svu sreću ovog sveta i da što pre postanu roditelji i vide kako je imati decu - rekla je Marina za Pink.rs

PROČITAJTE: STAJE NA LUDI KAMEN! Verila se Andreana Čekić, odmah pala na kolena i zaplakala! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Andreana Čekić

'