AKTUELNO

Raduje se tom trenutku.

Sinoć je održano drugo veče festivala "Music Week" na Ušću na kom su zapevale velike muzičke zvezde. A drugo veče svojim koncertom zatvorio je folk pevač Darko Lazić.

PROČITAJTE JOŠ: LJUBIO JU JE I GRLIO PRED SVIMA! Lukas na nastup došao sa novom devojkom, pa ovako pokazao koliko je srećan u ljubavi! (FOTO)

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Čim je stigao, Darko je razgovarao sa sedmom silom i na samom početku priznao da ima tremu jer po prvi put nastupa na jednom ovako velikom događaju.

Moram da priznam da imam malu tremu, mislim ne malu, imam veliku tremu jer je ovo veliki spektakl i velika organizacija, tako da je ovo za mene najveći koncert u mom životu.

Darko je naglasio da je spremio poseban repertoar za ovaj koncert i rekao da će četiri pesme otpevati u čast pokojne folk legende Šabana Šaulića, ali da je ceo repertrar šarenolik.

Na repertoaru su moje pesme, ali naravno i pesme Šabana Šaulića, Matića i pesma koju do sada nikada nisam pevao, a to je pesma grupe "Kerber".

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Darko je otkrio i ko mu je bio najveća podrška tokom sinoćnjeng nastupa, iako nisu bili prisutni na događaju.

Moja podrška su mi moja ćerkica Lorena, moj sin Aleksej, moja Marina, moja majka. Oni nisu tu večeras, ali su uvek u srcu mom. A večeras su tu pored mene moji bliži prijatelji iz detinjstva.

Na pitanje da li je video svoju ćerku, pevač je rekao da nije, ali i otkrio gde se ona trenutno nalazi i kada će konačno upoznati brata Alekseja.

Lorenu još nisam video, ona je trenutno u Užicu, dolazi uskoro za Beograd i nadam se da ćemo se videti uskoro. Ali smo se čuli telefonom, baš sam je poželeo i jedva čekam da je vidim, a sada će biti i prva prilika da vidi i upozna brata - otkrio je pevač.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autori: N. V. / D. C.

#Darko Lazić

'