AKTUELNO

Pometnja u avionu.

Popularne folk zvezde i nekada dobre prijateljice, a danas ljute rivalke Seka Aleksić i Dara Bubamara su već skoro godinu i po dana na ratnoj nozi, i od tada su jedna od druge bežale kao đavo od krsta. Međutim, prošle nedelje su se bivše drugarice prvi put srele, i to u avionu koji je poleteo sa beogradskog aerodroma.

Igrom slučaja, obe su se uputile na letovanje u Tursku, pa su se zadesile na istom letu. Seka, koja je prva ušla u letelicu sa suprugom Veljkom Piljikićem i sinom, u biznis klasi zauzela je, pretpostavljamo nehotice, mesto koje je bilo rezervisano za njenu nekadašnju najbolju estradnu prijateljicu, a sada ljutu rivalku.

Foto: Printscreen Instagram

Prema rečima izvora sa lica mesta, Dara koja je takođe povela sina, nije želela da pravi frku, a kamoli da se obrati Aleksićevoj, već je od stjuardese zatražila da je vrati na mesto.

Bilo je veoma zanimljivo kada sam video da su Seka i Dara na istom letu. Seka je pre Dare ušla u avion i sela je na pevačicino mesto, misleći da je njeno. Kada je Bubamara stigla, svi smo pomislili da će leteti perje. Međutim, kada ju je Dara ugledala, nije dramila, već je obavestila stjuardesu da njenu koleginicu vrati na njeno mesto. Stjuardesa je to učinila i pevačica je sa porodicom bez ikakvog negodovanja oslobodila Dari sedišta - otkriva izvor, koji je bio očevidac.

Međutim, to nije sve. O njihovim susretu su brujali svi putnici, kojima je cela scena bila zanimljiva.

To je bila glavna tema. Bio sam sa devojkom na tom letu i sve oči su bile uprte samo u njih dve. Dara je bila maksimalno skockana i baš je liniju dovela do savršenstva, a Seka je bila malo opuštenija, ipak je trudna. Obe su zaista bile veoma pristojne i nenametljive, ničim nisu isticale da su zvezde. Ali, naravno, bilo je upadljivo koliko se ignorišu, čak su izbegavale da pogledaju jedna u drugu - otkriva izvor.

Foto: Pink.rs, Pink.rs/N.Vujičić

Seka je inače, sa porodicom odsela u jednom luksuznom hotelu u Beleku, a za letovanje je, prema pisanju medija, iskeširala čak 16.000 evra, dok još uvek nije poznato koliko je Dara platila svoj odmor.

O gde ste, ima li vrućine u Beogradu? Aha, to neću da komentarišem. Ja sam svoje rekla. Nebitnim osobama neću da dajem na važnosti. To nema veze sa vama, nego idem, brate, da se kupam, uživam sa sinom u letovanju i sve ostalo šta se dešava i šta se dešavalo oko mene ne primećujem - rekla je Dara, dok je Aleksićeva sve negirala.
Informacija vam nije tačna. Tako da tog ko vam je rekao pitajte odakle mu neistina - poručila je Seka.

Rat dve folk zvezde, koje su godinama bile veoma bliske, počeo je zbog koncerta u beogradskoj Areni, pošto je Dara ozbiljno zamerila Aleksićevoj što je zakazala nastup nedelju dana pre njenog, iako je Bubamara mnogo ranije objavila svoj termin.

Seka je mali miš za mene! Niko ne može da me minira. Ne dam na sebe! Ja sam zvezda i institucija - poručila je tada Dara, dok Seka nikada javno nije pljuvala kolege.

Pink.rs

#Dara Bubamara

#Seka Aleksić

'