AKTUELNO

Rešila da ga odere.

Naša prelepa manekenka Simona Andrejić doživela je strašnu nezgodu 17. jula na luksuznom imanju kineskog milijardera Čina Čua. Ona je doživela velike povrede kada se mini-žičarom usled velike brzine zakucala u drvo. Simona je gotovo dva sata provela viseći zaglavljena, dok po nju nisu došli spasioci.

Foto: Printscreen Facebook/Simona M. Andrejic

Manekenka je polomila karlicu na nekoliko mesta zbog čega je završila i u invalidskim kolicima, a zadobila je i povredu ruke.

Strani mediji navode da je milijarder obećao Simoni da će se "pobrinuti za sve", pa ju je smestio u hotel sa pet zvezdica i dao joj luksuzni "rols-rojs" za redovne vožnje na brojne lekarske preglede.

Foto: Printscreen Facebook/Simona M. Andrejic

PROČITAJTE JOŠ: GODINAMA JE KRIJE OD JAVNOSTI: Hara Mata Hari progovorio o svojoj supruzi, evo zašto je nikad ne dovodi na svoje koncerte! (VIDEO)

Čin Ču je ponudio da plaća manekenki odštetu nekoliko hiljada dolara mesečno do kraja godine, ali je ona, zbog ozbiljnosti i težine povreda, zahtevala višemilionsku odštetu. To je razbesnelo milijardera koji je zapretio da će joj ukinuti i ovo što joj je do sada pružio. Kako će se dalje odvijati drama naše manekenke i milijardera, ostaje da saznamo u narednom periodu.

Pink.rs

#Simona Andrejić

'