AKTUELNO

U svojim spotovima je pokazala da ima glumačku crtu.

Drugi dan festivala "Music Week'' okupio je hiljade obožavalaca domaćih i regionalnih muzičkih zvezda. Ovo veče je muzike otvorio je Hari Mata Hari, koji je zagrejao beogradsku publiku, a za njim na scenu je stupila i Nina Badrić.

Nina je pred sam izlazak na binu priznala da je veoma uzbuđena što će stati pred beogradsku publiku, ali je istakla da su joj Jelena Rozga i Toni Cetinski preneli samo pozitivne utiske.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Genijalno, oduševljena sam. Nisam znala da je ovoliko veliko i da je tu ovoliko ljudi. Čula sam se sa Jelenom Rozgom i Tonijem Cetinskim i rekli su mi da me čeka prelepa publika - rekla je pevačica.

Pevačica je u svojim spotovima pokazala da poseduje i glumačke sposobnosti, a večeras je otkrila da li bi se oprobala i u glumačkim vodama i u kakvoj ulozi.

Specijalista sam za emotivne, ljubavne filmove i dramske serije. Lako je glumiti kada imate glumca pored sebe u spotovima, a ja nekako kad su u pitanju nežne balade rado uvek pozovem nekog od glumaca jer oni ti olakšaju život. To je njihova profesija, oni te sprovedu kroz snimanje brzo i bezbolno. Volela bih da se oprobam kao glumica u filmu, samo da ne glumim pevačicu. Volela bih da glumim domaćicu, majku - objasnila je ona.

Za Ninu je ovo leto bilo rado, a period odmora tek predstoji, ali će ga ona provesti u svom domu daleko od javnost.

Leto je bilo radno, prekosutra kreće slobodnih osam, devet dana. Uživaću kod sebe u domu - ispričala je Nina.

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Badrićevu smo upitali čime se može šarmirati ovako romantična dama, a onda je dala veoma zanimljiv odgovor.

Dobrotom, poštenjem i iskrenošću pre svega. Ovaj svet je sastavljen od društvenih mreža i svi se prikazujemo bolje nego što jesmo. Na Instagramu smo uvek srećni i nasmijani. Na sreći se živi, o sreći se ćuti. Lepo je danas upoznati čoveka koji je iskren - kaže Badrićeva.

Nina je istakla da se poistovećuje sa stihom pesme balkanske dive Svetlane Cece Ražnatović koji glasi "Najbolje izgledam kad se najgore osecam".

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Saglasna sam sa koleginicom koja je to otpevala. Nije večeras upotrebljiv taj stih. Ali što se tiče ovog posla on je dosta specifičan. Mi smo se ovih godina naučile kad smo najgore i kad se najgore osećamo, nas publika spašava koliko god mi njima damo emociju i ljubav, publika tebe spase na milion načina, ti se posle koncerta ne možeš osećati loše - rekla je Nina pred izlazak na binu.

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Pročitajte još: Pretio je svojoj ženi, udario ju je, a ničega se ne seća? DRŽAVNO TUŽILAŠTVO TRAŽI STROGU KAZNU ZA RAJKA DUJMIĆA! Evo šta ga čeka! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Podsetimo "Music Week festival" traje tri dana, a drugi dan na veliku binu na beogradskom Ušću nastupaju sledeći izvođači Hari Mata Hari, Nina Badrić, Aca Lukas i Darko Lazić. Nina se predstavila publici sa svojim najvećim hitovima, a delić atmosfere sa koncerta pogledajte u nastavku.

N. V./D. B.

#Nina Badrić

'