AKTUELNO

Jedva čeka da zapeva pred publikom.

U srpskoj prestonici prethodne večeri na Ušću počeo je muzički festival "Music Week" koji je okupio najveće regionalne zvezde na jednom mestu. Oko 80 hiljada posetilaca sinoć su zabavljali Saša Kovačević, Jelena Rozga, Toni Cetinski, Dragana Mirković i Dženan Lončarević, a ništa manje ludo neće biti ni večeras.

Jedan od izvođača koji će večeras razgaliti publiku na Ušću biće i Darko Lazić, koji je obavio tonsku probu pred koncert, koji će biti njegovo prvo pojavljivanje u Beogradu pred nekoliko desetina hiljada ljudi nakon teške saobraćajne nesreće koju je imao u oktobru prošle godine.

Foto: Promo.

Ja ne važim za čoveka koji ima tremu, stvarno se ničega ne plašim, ali sam se sad malo uplašio, neka me trema uhvatila kad sam izašao na probu, mogu da zamislim šta će biti večeras. Sve te emocije posle svega što mi se izdešavalo, sad koncert na Ušću, zaista će ovo biti jedno emotivno veče za mene i za sve prisutne. Maksimalno ću se potruditi da otpevam što bolje jer ovo je jedna prilika koja ne sme da se propusti! Ovo je najveći nastup u mojoj karijeri - rekao je Darko, koji će stati na veliku scenu u tri sata iza ponoći.

Prvog dana Music Week-a Ušće je posetilo 80.000 fanova popularne muzike, a ista poseta očekuje se i večeras.

Gledao sam kako je bilo sinoć i već sam se uprpio, tresem se još uvek da budem iskren, ali znam da će sve lepo proći i da neću razočarati svojim izborom pesama - kaže Lazić.

Darko je, kako tvrdi, pripremio repertoar pun emocija, koje će podeliti s publikom za kraj večeri.

Foto: Promo.

Nisam hteo preterano da šaram. Biće osam mojih pesama, biće Šabanovih jer to najbolje radim, biće naravno i dve - tri Luisove, malo Matić, malo Samardžić, i biće jedno iznenađenje - jedna pesma koju niko neće očekivati večeras! Nešto malo drugačije, ali to je moja omiljena pesma - kaže on.

Koje je to iznenađenje Lazić pripremio, videće svi koji večeras dođu na Ušće, a ulaz na festival je besplatan uz skinutu besplatnu mobilnu aplikaciju Keep App.

Autor: Pink.rs

#Darko Lazić

#pevač

'