AKTUELNO

Podelio lepe vesti.

Pop zvezda i frontmen "Tropiko benda" Aleksandar Cvetković Sale ovih dana vredno radi i nastupa, a pre nego što je zapevao pred beogradskom publikom na jednom popularnom splavu, otkrio nam je šta je to u njegovom životu novo ovih dana i kako sve postiže.

Ja sam jako dobro, pozdrav veliki za vas, za Pink.rs. Spreman sam za druženje sa drugarima iz Beograda - rekao je Sale na početku razgovora.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Njihove dve nove pesme "Letnja pravila" i "Cigareta" naišle su na odličan odziv kod publike, a Sale ne krije zadovoljstvo zbog uspeha novih numera, ali i najavljuje da uveliko sprema nove pesme koje će upotpuniti album.

Pa našu publiku smo morali pred leto i za leto da obradujemo sa dve nove pesme, to je naša obaveza (smeh) koje smo najavljivali jako dugo i koje su uvertira za novi album. Evo za par dana ulazim u studio da otpevam još par novih pesama koje će biti naravno ekranizovane i upakovane u novi album koji će biti do kraja godine. Tako da verujemo da će vam se dopasti.

Sale važi za jednog od najharizmatičnijeg, najpozitivnijeg i najenergičnijeg pevača na našoj javnoj sceni, pa je otkrio da za to ne postoji recept, već da je on srećan rođen.

Tako sam rođen, srećan. Za to ne postoji recept, samo jednostavno i što se mene tiče, meni je takav horoskop. A kada bih mogao da dam nekom recept, rekao bih samo da uvek svako od nas može da kontroliše svoje misli i svakako je bolje da gledaš belo, nego crno.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Sale Tropiko je neko ko uvek ponese zanimljiv stajling kada su njeogova javna pojavljivanja u pitanju, a otkrio je da li mu u tome pomaže stilista.

Provalio sam kada sa svojom suprugom pričamo o tome i kada je čekam da izađemo negde, to potraje i onda sam dao foru da je sačekam 45 minuta, a ona meni kaže: "Lako je tebi, ti si muškarac, obučeš farmerice i majicu", tako da se uglavnom i tom nekom logikom vodim, tako da sam i sada u majici i farmerkama, a kada su u pitanju profesionalna slikanja i pojavljivanja, tu mi pomaže moja stilistkinja Ivana Rabrenović.

Za kraj, Sale nam je rekao da je leto radno i dalje, ali i da će ugrabiti još neki dan za odmor i neko kratko putovanje.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Mi i dalje radimo punom parom, ali u par navrata smo imali priliku da odem na po par dana na neki kraći odmor da otputujemo negde. Ne nedostaje mi odmor, naravno do kraja leta ćemo još par puta otići negde, tako da je sve u redu što se toga tiče, uklapamo - zaključio je Sale.

U nastavku pogledajte ceo intervju sa Saletom.

Autor: D. Cakić

#Aleksandar Cvetković Sale

#Sale Cvetković Tropico

#Tropico bend

'