AKTUELNO

Veče puno emocija za hrvatsku pevačicu!

Prethodne večeri, na beogradskom Ušću, počeo je festival "Music Week", a otvorile su ga neke od najvećih zvezda iz Srbije i regiona. Prvi je na binu izašao Saša Kovačević, a za njim su se ređali Jelena Rozga, Toni Cetinski, Dragana Mirković i na kraju Dženan Lončarević.

Za Jelenu Rozgu prethodno veče je bilo puno emocija, s obzirom na to da je sa beogradskom publikom proslavila 42. rođendan, a na bini ju je dočekalo iznenađenje. Dobila je na poklon tortu, a publika joj je otpevala rođendansku pesmu što je Jelenu rasplakalo.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Nakon koncerta, Jelena se pojavila pred sedmom silom, a pre nego što je počela da odgovara na naša pitanja, ona je ispozirala fotografima. Tada joj se desio i mali peh sa haljinom, ali su joj odmah pritrčali u pomoć te je sve nastavljeno u najboljem redu.

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Jelena nije skrivala uzbuđenje zbog nastupa pred beogradskom publikom, a priznala je da je za nju najbolji način da provede rođendan upravo sa svojim fanovima.

Ja sam imala mnogo lepih rođendana, ali nekako najviše volim da svoj rođendan provedem na bini i bilo je predivno. Ja sam stvarno uživala, rasplakali su me, ja ništa nisam znala, toliko je to bilo lepo. Kada sam na bini, onda sam najsrećnija - rekla je Jelena.

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Na pitanje šta je sebi poželela za rođendan, Jelena nije skrivala da joj je na prvom mestu zdravlje, ali je priznala da bi volela i da joj se desi ljubav.

Samo da budem zdrava, a onda je sve drugo lako. Poželela sam da mi duet koji radim prođe dobro i da se ljubav desi. Prvo ljubav, pa onda bebica. Nema ljubavi, slobodna sam - rekla je Rozga, a onda kratko odgovorila na pitanje da li joj je bivši dečko Stjepan Hauser čestitao rođendan:
Ne.

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Jelena nam je obećala da će za mesec dana, kada bude objavila duet na kom radi, ponovo doći u Beograd, a o čemu je još pričala pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Jelena Rozga

#pevačica

'