AKTUELNO

Mića tvrdi da Kulićeva želi da se pomiri sa bivšim dečkom.

Još jedna gledateljka se uključila u emisiju "Zadruga - narod pita", a ovoga puta, ona je bila na strani Lepog Miće.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OVO MU NEĆE OPROSTITI! Vladimir Tomović se ne zaustavlja, osuo drvlje i kamenje po Miljani Kulić i njenoj porodici: Dete nije krivo što su mu majka i čitava njena porodica bolesnici! (FOTO)

Gledateljka je savetovala Miću da se ne potresa oko Lune Đogani i Marka Miljiovića, jer toga nisu vredni.

Luna je beda, otac joj živi ovde na pijaci, a majka joj došla iz Foče iz sirotinje - navela je gledateljka, a bivši zadrugar je objasnio da se on ne potresa oko njih već da mora da odgovori kada ga pitaju.

Foto: TvPink Printscreen

Mića je zatim ponovo komentarisao Miljanu Kulić, koja je sinoć gostovala u ovoj emisiji, te se tada žestoko posvađala sa Vladimirom Tomovićem.

Juče sam slušao onu mangulicu, svinju koja je tužila svog oca. Dok to priča mama je zove i kaže da je izmislila sve. Sinoć je jadni Tomović naleteo na foru. Vladimire, Miljana nije normalna. Ja znam da je on prema njima bio korektan, poštovao ih je. Miljana ga sinoć napala bez razloga, nije normalna. Sinoć je slala poruke Zoli celu noć, svaki dan ga zove 20 puta, a sinoć kaže kako ne zna ni kako se zove. Ona ga zove konstantno, ona želi pomirenje. Ona ne može da dobije penis, jedino na lotou ako ga upakuju u mašnicu. Ona će se takmičiti i sa majkom. Ja Mariji opraštam sve jer se bori za svoje dete. Majku gađala, slomila joj naočare, oca tužila, pa je l' to normalno? Ona je sinoć napala Tomovića. Ona je uzimala pare na kamatu i igrala aparate, pa je onda zalagala lap-topove, telefone. Ona je majka?! Ona je Zoli pokrala stvari. Nju je Zola voleo. Ona je rumunska mečka. Ona je na ivici kvintaluša, može da ima dečka preko 120 kila. Ona nije normalna - zaključio je Mića.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Miljana Kulić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'