AKTUELNO

Njenoj sreći nema kraja!

Pop zvezda Nataša Bekvalac potvrdila je da je nakon decenija i decenija plivanja u muzičkim vodama konačno zakazala nastup u "Areni" za sledeću godinu.

Foto: TvPink Printscreen

A fotografija koju je objavila na društvenoj mreži Instagram oduševila je njene fanove, a verujemo da su ovo svi željno iščekivali.

PROČITAJTE JOŠ: OVACIJE DEVOJAKA PROLOMILE SE UŠĆEM! Saša Kovačević otvorio 'Music Week', zapevao svoju čuvenu baladu, pa napravio žurku pod vedrim nebom!

Nakon neprospavanih noći, mnogo preispitivanja mogu li ja to, ljubav prema vama i muzici je presudila. Sa ponosom i svim 'ne daj Bože' emocijama koje osetih u toku današnjeg dana dok sam se 'sastavljala' i 'rastavljala ' u milion komada 'vrištim' da smo ZAKAZALI BEOGRADSKU ARENU 14. 02.2020. - Tresem se od uzbuđenja ljudi! Pišite mi koje pesme želite da zajedno pevamo tog dana, dana kada ću slaviti 20 godina koliko sam u ljubavi sa muzikom i vama - napisala je Nataša na oduševljenje mnogih.

Odmah su počeli u komentarima da joj čestitaju, ali i nabrajaju koje to pesme žele da slušaju na velikom koncertu u Areni.

Pink.rs

#Nataša Bekvalac

'