AKTUELNO

Biljićeva se oglasila nakon Panićevih objava na Instagramu.

Bivši zadrugar i maneken Toma Panić pre nešto više od nedelju dana pretukao je svoju, sada već bivšu devojku, pevačicu Nadeždu Biljić u njenom stanu u Beogradu. Ovaj incident šokirao je domaću javnost, a Panić je šokirao sve kada je samo nekoliko dana posle incidenta na svom profilu na Instagramu objavio kako uživa u spa centru, a danas je obelodanio da je bio u društvu devojke, za koju svi komentarišu da je njegova nova izabranica.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: TOMA UŽIVAO SA NOVOM DEVOJKOM U SPA CENTRU?! Isplivala fotka koja će Nadeždu dovesti do LUDILA! Ovo mu nije trebalo!

Toma se tu nije zaustavio, već je na svom storiju na Instagramu objavio i snimak iz spa centra na kojem je dotična devojka, a zatim se snimio nasmejan od uveta do uveta čime je svima jasno stavio do znanja da se ne obazire na osudu javnosti zbog onoga što je uradio Nadeždi, kao ni na to što mu je ona jasno stavila do znanja koliko joj teško dok on uživa po spa centrima.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Biljićeva se nakon Tominih objava oglasila na društvenoj mreži.

- Izgubila sam bitku, ali ne i rat - poručila je Nadežda putem storija na Instagramu, a svi komentarišu da je ovu poruku upravo uputila svom bivšem.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: Pink.rs

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Tomislav Panić

'