AKTUELNO

Samo nekoliko dana nakon što je nasrnuo na Biljićevu, baškario se u đakuziju sa novom partnerkom.

Incident koji se pre nešto više od nedelju dana dogodio u stanu bivše zadrugarke i pevačice Nadežde Biljić, na koju je njen dečko, maneken Toma Panić fizički nasrnuo nanevši joj telesne povrede, šokirao je domaću javnost.

Samo nekoliko dana nakon toga Toma je na društvenoj mreži objavio fotografiju na kojoj se vidi kako uživa u jednom spa centru u Beogradu, što je razbesnelo Nadeždu koja mu je tada poručila sledeće:

Foto: TvPink Printscreen, Pink.rs

Dok ti uživaš u spa centru i sada već uveliko piješ, a možda i još nešto uzimaš, ja slušam muziku do daske i plačem kao kiša. Ali, još malo uživaj u slavi, za par dana ja preuzimam tron i snimam pesme da vam neće biti dobro, estrado veži se, još malo i polećemo - napisala je Nadežda na svom Instagramu.

Ono što će zaprepastiti celokupnu javnost, a Nadeždu dovesti do ludila jeste fotografija koja je tada nastala u spa centru na kojoj Toma pozirao sa, kako su mnogi njegovi pratioci na društvenim mrežama posumnjali, novom devojkom.

Foto: Printscreen Instagram

- Sećate se čuvenog Boba? Luksuzom preko svih problema i laži oko vas jer drugačije je neizvodljivo - poručio je Toma Panić putem društvene mreže Instagram, što je mnoge razbesnelo još više od činjenice da je samo nekoliko dana nakon pakla koji je priredio Nadeždi uživao sa devojkom u đakuziju.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Tomislav Panić

'