AKTUELNO

Pevačica se oglasila za Pink.rs i smogla snage da progovori!

Kao bomba danas je odjeknula vest da je preminuo Milan Njegomir, bivši suprug pevačice Merime Njegomir. Javnost je saznala za njegovu smrt upravo do pevačice, koja je sve obavestila na Instagramu za tragediju u porodici.

Mi smo uspeli da stupimo u kontakt sa Merimom, koja nam je ispričala kako je izgledao njen život sa Milanom i otkrila kako je i od čega preminuo.

Ja sam sa njim bila od svoje 21. godine i od tada pa do dana današnjeg mi smo imali neraskidivu vezu u kojoj smo izrodili četvoro dece. I kada nismo bili zajedno i živeli zajedno, mi smo uvek bili tu jedno za drugog, ja sam mu uvek pomagala kada je trebalo kao i on meni. Novine su pisale razne stvari o nama, ali mi smo uvek bili tu jedno za drugo i ja se nikada nisam oglašavala tim povodom. Nisam upoznala u svom životu čoveka koji je toliko voleo život, voleo je muziku, pesmu, svoju decu, dočekao je i unučiće. Ono što sam ja stvorila, stvorila sam sa njim. On je bio jedan stameni Ličanin, ali nažalost bolest je bila jača. Dobio je sepsu, nije mogao da se iz toga izvuče i umro je iznenada. Neizmerno sam tužna - rekla nam je Merima.

Foto: Printscreen Youtube

Sahrana Milana Njegomira obaviće se sutra u 14 časova na Novom groblju.

Autor: N. Vujčić

#Merima Njegomir

'