AKTUELNO

Evo šta joj zvezde predviđaju!

Pevačica Dara Bubamara traje na estradnoj sceni Srbije već 30 godina i, kako se čini, ne planira da stane. Ona je prošle godine održala veliki koncert u beogradskoj Areni, koji je nazvala "krunom svoje karijere", a mi smo kontaktirali astrologa Nevenku Blažik koja nam je otkrila šta to zvezde predviđaju Dari u budućnosti.

Foto: Promo.

Ono što nam je Nevenka prvo istakla jeste da je Dara jedan nasmejani, raspevani Blizanac koji skreće pažnju svih. Ipak, ona nije nimalo površna i i te kako ima "njuh" za pronalaženje dobrih profitabilnih poslovnih ugovora i izvora zarade, ali u isto vreme ume dobro da uloži u nekretnine, te da je jako dobro osigurana do kraja svog života, iako se čini da ne vodi računa o novcu.

Foto: Promo.

- Što se tiče perioda do kraja 2019. godine, Dara bi mogla da ima promene vezane za decu i njihov život ili pak krug njenih bliskih prijatelja se može promeniti i promeniti i proširiti. Takođe, ovo je odličan kreativni period za Daru koji bi mogao da joj pomogne oko izdavanja novog albuma - navodi Nevenka Blažik i dodaje:

- Mogla bi da promeni životne prioritete i da počne da se zanima za uvećanje svoje (ne)pokretne imovine. Nekima će to delovati kao obično rasipanje novca, ali ona će to sve vrlo mudro da organizuje, da joj se kasnije sve što je ulagala barem dvostruko isplati. Isto tako, moguće je da će imati neke planove vezane za preseljenje u veću kuću (barem na neko vreme), ali u isto vreme je moguće da će se desiti baš nešto u domu, sa porodicom, što će na neko vreme da joj poremeti osećanje komfora i sigurnosti, ali i tih planova vezanih za samu kuću i preseljenje - kaže Nevenka, koja je istakla da bi Dara morala da povede računa o svom zdravlju i da češće ide kod lekara.

Foto: Instagram

Autor: Pink.rs

#Astrologija

#Dara Bubamara

'