AKTUELNO

Nedavno je jedna fotografija koju je okačila na društvenim mrežama otkrila da su se dogodile promene u njenom emotivnom životu i da je na pomolu nova ljubav.

Dok pevačica Katarina Didanović uživa u čarima Grčke, javnost je spekulisala o njenom novom dečku koji je, prema našim saznanjima, poznati zavodnik koji je i uspešan biznismen iz Grčke.

Foto: Printscreen Instagram/katarina_didanovic

- Poznaju se tek nekoliko meseci, a pre tri meseca upustili su u vezu, nakon što ju je misteriozni Grk ugostio na njegovom omiljenom mestu. Rano je još govoriti o njihovim koracima u vezi, ali poslednjih mesec dana koliko se Katarina nalazi u Grčkoj, oni se ne razdvajaju. Uživaju bez ikakvih opterećenja – otkriva naš dobro obavešten izvor.

Dok je Katarina nedavno izdala pesmu "Tebi srećan put“ i misteriozni Grk, prema rečima našeg izvora, vrlo je uspešan u svojoj sferi posla.

- Izuzetno je vredan i posvećen svom poslu. Ne bavi se javnim poslom, ali je u krugovima poslovnih ljudi veoma poznat – dodaje izvor.

Foto: Printscreen Instagram/katarina_didanovic

Podsećanja radi, Katarina se nakon uspešnih nastupa u srpskoj prestonici, uputila početkom avgusta na zasluženi odmor. Pre samo nekoliko dana jednim komentarom i fotografijom potvrdila je glasine da je srećna i zaljubljena.

Navodi su tačni i činjenica je da zaista uživam. Trudim se da bar na samom početku sačuvam neke detalje. Uskoro se vraćam u Srbiju, pa ćemo pričati o svemu – kratko je Katarina prokometarisala naše otkriće.

Foto: Printscreen Instagram/katarina_didanovic

Autor: Pink.rs

#Katarina Didanović

'