AKTUELNO

Pevačica nam je ispričala i gde pronalazi inspiraciju za svoju muziku, kao i da li planira svetsku karijeru.

Popularna mlada pevačica Sara Jo niže uspeh za uspehom, a spot za njenu poslednju pesmu "Mili, mili", odrađen je u stilu devedesetih, oduševio je njenu vernu publi. Nakon samo pet dana od objavljivanja na popularnoj platformi Jutjub, spot ima skoro 1,5 miliona pregleda, a trenutno se nalazi na prvom mestu u kategoriji trending.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Pročitajte još: KONAČNO JE DOŠAO TAJ DAN! Dea od sutra ponovo u 'Novom jutru', Sarapa poručio: Budićete se uz najbolji jutarnji tandem! (FOTO)

Sara je jutros gostovala u emisiji "Novo jutro", a odmah zatim dala i intervju za portal Pink.rs. Upitali smo je kakve su njene reakcije na oduševljenost publike.

Ludilo, dugo smo iščekivali ovaj trenutak. "Mili, mili" je nastajala kada je nastajala i pesma "Bez sna". Poželeli smo da napravimo dve pesme sa drugačijom atmosferom, brzo smo rešili sve. Jedva smo čekali da vidimo kakve će reakcije biti. Mislim da su ovo bile najbolje reakcije do sada i da se najbrže proširila pesma - ispričala je mlada pevačica, a kako je sve što radi u poslednje vreme na svetskom nivou, upitali smo je da li planira da svoj talenat proširi van granica Srbije:
Za sada ne. Moj glavni cilj je da budem što bolji izvođač na ovim prostorima i da donesem neku novu vrstu zabave ljudima, ne samo što se tiče pesama i spotova, već i scenskog nastupa i uveliko radimo na tome - govori Sara.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Primetili smo da su njeni tekstovi u poslednje vreme bili mračniji nego inače, kao i da govore o neuzvraćenoj ljubavi, pa smo je upitali šta se krije iza toga i da li je neki određeni muškarac kriv za takvo stanje.

Deluje vrlo isfrustrirano ova Sara (našalila se pevačica). Poslednja tri singla su dosta mračna, prosto, takav je bio period. Želela sam da pokažem tu svoju stranu koja je malo agresivnija i energičnija. Inspiraciju uvek tražim kod nekog, ili nam je tuđa priča inspiracija, ili moja, ili od nekog iz studija. Bitno je da se tu nađu neke iskrene emocije, kakve god one bile, zasitila sam se takve (mračne) energije, zato se i desio "Mili, mili". Da pustiš pesmu i da uživaš u njoj, da li u kolima ili kod kuće - navela je Sara.

Foto: Pink.rs/Miloš

Šta je sve još Sara Jo ispričala, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: M. Popović

#Sara JO

'