AKTUELNO

Saznali smo šta se krije u Borinom telefonu.

Pred emisiju ,,Narod pita” u kojoj je gost bio učesnik najgledanijeg rijaliti programa ,,Zadruga 2”, Bora Santana, uhvatili smo ovog učesnika kako se dopisuje preko društvenih mreža.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Bora je poznat po svom šarmu, te mu nije teško da osvoji srce neke devojke. Mi smo odlučili da zavirimo u njegov telefon, a ono što smo videli nas je iznenadilo.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Zadrugar je u svom telefonu imao snimak Marijane Zonjić u izazovnoj haljini, na šta joj je on odgovorio sa ,,odlepiću”. Iako tokom boravka u Beloj kući nisu imali prisan odnos, izgleda da se nakon izlaska svašta promenilo.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Međutim, to nije sve, jer je još jedna zadrugarka bila na meti ovog zavodnika. U pitanju je Dorotea Jovanović. Podsetimo, tokom takmičenja u ,,Zadruzi 2” uglavnom u večernjim satima Dorotea i Bora imali su izuzetno prisne odnose, tako što ju je on masirao i opipavao njene atribute, ali su tvrdili da između njih nema ništa osim prijateljstva.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Smajlići i poruke za laku noć govore suprotno. Za koga će se Bora na kraju odlučiti, ostaje nam da vidimo. Ko zna, možda u telefonu krije još neku zgodnu zadrugarku. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

O. Bogdanović

#Bora Santana

'