AKTUELNO

Svakom po jedan!

Pevač Radiša Trajković Đani je, prema informacijama koje su dospele u javnost, kupio tri stana u luksuznom naselju Beograd na vodi. Đani je kupio tri stana na kredit i dok će u jednom živeti sa suprugom Slađom, druga dva ostavlja sinovima, pišu domaći mediji.

Foto: Printscreen Instagram/djanimusic

Kako se navodi, Đanijeva porodica je godinama planirala da uloži u stanove i obezbedi sinove Marka i Miloša, a Slađa je preko prijatelja upoznala neke od investitora koji ulažu u izgradnju stanova u Beogradu na vodi i tako je sve počelo.

- Iako je prvobitno bilo planirano da pomoću stambenog kredita kupe samo taj jedan gotov stan, predloženo im je da ulože i u stanove koji su u izgradnji i koji će biti završeni za nekoliko godina. Tada su doneli odluku da podignu kredit i za ta dodatna dva stana za sinove - rekao je izvor i naveo da je folker za sebe i suprugu kupio stan od 100 kvadrata vredan gotovo pola miliona evra, dok će stanovi za naslednike biti nešto jeftiniji, budući da imaju 60 kvadrata.

- Slađa i Đani uskoro bi trebalo da se usele u stan koji ima 100 kvadrata i vredan je oko 460.000 evra. Oni su već počeli da ga isplaćuju i uveliko ga sređuju, pa će uskoro izaći iz porodičnog doma i potpuno se odvojiti od sinova. Druga dva stana tek su počela da se grade i biće završeni za tri godine. Stanovi za sinove koštaće po 290.000 evra. Te tri nekretnine koštaće ga više od milion evra, ali će ih isplaćivati na rate kroz kredit koji je podigao u banci - rekao je izvor i istakao da je Trajković za dva stana koja su izgradnji morao da iskešira po 10 odsto od cene.

Foto: e-stock agency

- Sklopili su dogovor da za ta dva stana koja je uzeo za sinove mora da isplati po deset odsto, budući da su tek u izgradnji, što je on za nekoliko nedelja i učinio, a ubuduće će isplaćivati po 20.000 evra mesečno za te tri nekretnine i tako naredne četiri godine - naveo je izvor.

Kako se dalje navodi, Đani o kupovini stanova ne želi mnogo da priča.

- Trajkovići ne žele da se sazna da su kupili stanove. Radi se o velikoj sumi i poslednje što im treba je da neko pomisli da su milioneri koji bacaju pare. Budući da stanove isplaćuje na kredit i da nije milioner, o kupovini je obavestio samo nekolicinu najboljih prijatelja i naglasio je da to zadrže za sebe - rekao je izvor.

Ni Đanijeva supruga Slađa nije bila raspoložena da komentariše ovu temu.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: Pink.rs

#Radiša Trajković Đani

'