AKTUELNO

Prilagođavanje izgleda eksterijera vašeg doma je jedan od načina da se stvori prostor koji odražava vašu ličnost.

Postoje mnoge jeftine ideje kojima možete da se pozabavite i koje će doneti visoki uticaj bez visoke cene.

Postoje mnoge jeftine ideje kojima možete da se pozabavite i koje će doneti visoki uticaj bez visoke cene.

Prvo, razmotrite prostor koji imate i za šta ćete ga koristiti. Da li imate veliko dvorište i da li volite da provodite vreme u svom dvorištu? Odredite šta želite od svog dvorišta i koje funkcije biste voleli da imate.

Saksije u vašem vrtu - Vi verovatno već imate saksije u kojima sadite cveće ili biljke. Ukoliko želite da osvežite svoje dvorište novim saksijama, umesto da kupujete nove iskoristite staru burad, gume, sanduke. Promenite svrhu različitim predmetima iz domaćinstva, starim stolicama, stolovima, zasadite cveće i dodajte dubinu i dimenziju u vašem vrtu.

Višegodišnje biljke - Višegodišnje biljke se vraćaju iz godine u godinu, dok jednogodišnje biljke žive samo jednu sezonu. Zaštitite svoj budžet birajući za svoje dvorište višegodišnje biljke. Koristite ukrasne trave. Kombinacija trava dodaće teksturu, boju i moderan izgled vašoj bašti. Ukrasna trava pomoći će da vaš pejzaž izgleda lepo dizajniran i skupo.

Koristite šljunak - Šljunak je lak za održavanje, izdržljiv i relativno jeftin. Koristite šljunak na mestima gde biljke ne napreduju, gde imate problem sa isušivanjem tla ili u oblasti kojoj je potreban arhitektonski, moderan izgled.

#Dom

'