AKTUELNO

Marko je nastradao u noći između nedelje i ponedeljka u nesreći nadomak Čikaga. Na Boškovića, njegovu drugaricu Lauru i drugove Momčila G. i David K, automobilom je naleteo pijani Horhe Rodea Kruz.

Marko Bošković (27) poginuo je u subotu u Čikagu u 27. godini života. Mladić je izgubio život u saobraćajnoj nesreći kada je na njega naleteo pljačkaš banke.

Foto: Go fund me

Na automobil u kojem je bio Marko naleteo je pijani vozač Huan Rode-Kruz (25). Policija kaže da se Kruz kretao u pogrešnom smeru na putu 83 u naselju Klarendon hils u momentu nesreće.

U saobraćajnoj nesreći pored Marka, poginula je i Laura Uribe, rodom iz Kolumbije koja je bila na postdiplomskim studijama u SAD. Laurin momak je povređen, a među žrtvama je i Momčilo G. koji je trenutno u komi.

Nastradali Marko je, nekoliko sati pre smrti, svojim sestrama Ivani (34) i Milici (31) poslao snimak u kojem kaže: "Kako je lep ovaj svet".

On je pre tri godine otišao u Ameriku i prvo vreme radio kao spasilac na bazenu, a onda je počeo da vozi kamion.

Svojim sposobnostima i poznavanjem ekonomije brzo je otvorio svoju firmu i kupio tri kamiona. Razvijao je pametno biznis u želji da pomogne svojoj porodici, veliku pomoć imao je od najbolje prijateljice Marije Čudić koja mu je pomogla kada je stigao u Ameriku, a sada nažalost pomaže porodici da se Marko sahrani u rodnom gradu.

Podsetimo, osumnjičenom Huanu je određena kaucija od 750.000 dolara, a predviđena zatvorska kazna za ovo delo je 28 godina zatvora.

Pročitajte još: MARKO (27) IZ OBRENOVCA NASTRADAO U ČIKAGU! Na mladića NALETEO PLJAČKAŠ, Srbija prikuplja novac da se njegovo telo vrati (FOTO)

#Saobraćajna nesreća

#Čikago

'