AKTUELNO

Nebojša Nedeljković iskasapljen je, a njegova žena kaže da je kobne noći otišao da se nađe s drugom da se dogovore o poslu.

Izmasakrirano telo Nebojše Nedeljkovića (45) pronađeno je u noći između utorka i srede u Ulici Tanaska Rajića u obrenovačkom naselju Barič u automobilu ''anča''.

Mrtvog muškarca u automobilu pronašli su meštani sat vremena posle ponoći.

- Nedeljković je najverovatnije izboden nožem na nekom drugom mestu, ali je uspeo da se otrgne napadaču i sedne u svoj auto. Teško ranjen, vozio je nekoliko kilometara, ali je u Ulici Tanaska Rajića iskrvario i umro za volanom, zbog čega je sleteo s puta i zakucao se u saobraćajni znak - kaže izvor blizak istrazi, i dodao je, prenose mediji, da je Nedeljković imao rane po grudima, leđima i vratu.

Bili na vezi

Nedeljkovićeva nevenčana supruga Tanja juče je smogla snage da razgovara sa novinarima u kući ubijenog, koja se nalazi u blizini mesta na kome je nađeno telo.

- Nebojša je oko 23 sata izašao i rekao da ide da se vidi sa drugom kako bi se dogovorili o nekom poslu i parama. Iskreno, ne znam o čemu je reč, jer mi ništa nije objašnjavao. Bili smo na vezi do pola sata iza ponoći, kada je kazao da je sa prijateljem i da pregovaraju. Posle toga je prestao da mi se javlja - ispričala je potresena žena i dodala da ju je policija o nemilom događaju i smrti ljubavi njnog života obavestila u četiti sata ujutru:

- On je bio krupan čovek, snažan, ne znam ko je mogao da ga savlada - ispričala je Tanja.

Narkotici

- Postoje indicije da je Nedeljković bio upleten u poslove sa narkoticima i da je, navodno, sarađivao sa lokalnim dilerima. Proverava se da li je kobne noći išao da se nađe sa nekim lokalnim dilerom, ili njegovo ubistvo nema veze sa narkoticima - kaže sagovornik.

Komšije pokojnog Nedeljkovića kažu da je on ranije imao problema sa drogom i da se, navodno, lečio u inostranstvu.

#Droga

#Nož

#Ubistvo

'