AKTUELNO

Nebojša Nedeljković (45) iz Bariča pronađen je juče rano ujutru mrtav u svom automobilu lančija, parkiranom pored puta u Ulici Tanaska Rajića.

Telo je bilo izmasakrirano nožem, a policija sumnja da se ovo svirepo ubistvo dogodilo prilikom primopredaje droge!

Kada je pronađen, Nedeljković je obliven krvlju ležao oslonjen na volan, a na telu su bile vidljive povrede iz kojih se krv slivala na sedište.

- Žrtva je ubijena u svom automobilu i najverovatnije je napadnut dok je vozila. Ubica mu tako nije dao priliku ni da pokuša da se odbrani. Prema prvim informacijama, on se sastao sa jednom osobom s kojom je trebalo da ugovori primopredaju droge. Iako je izgledalo da je posao sklopljen, Nedeljković je napadnut i uboden dva puta nožem u leđa, dva puta u predelu srca, a uboden je i u vrat - rekao je za izvor iz istrage blizak medijima.

Foto: Pixabay.com

Kako je naveo izvor, Nebojša je uspeo nakon toga da krene kolima ka porodičnoj kući, ali je u jednom trenutku izgubio izgubio kontrolu, sleteo s puta, pokosio saobraćajni znak, a auto se potom zaustavio desetak metara dalje.

- Nebojša je od zadobijenih povreda iskrvario i ubrzo prmeinuo - naveo je izvor blizak istrazi, a prenose beogradski mediji.

Nebojšina nevenčana supruga Tanja, koja živi u kući njegovih roditelja u Bariču, ispričala je da se poslednji put čula sa Nebojšom 45 minuta posle ponoći.

Foto: Printscreen YouTube/ ZIUA de Constanta

- On mi je tog dana rekao da treba da se vidi sa jednim drugom da završi neki posao. Nije mi rekao o kojem poslu se radi, a ja nisam pitala. Rekao je da će kući doneti pare. Čuli smo se oko 23 časa, a poslednji put oko 45 minuta posle ponoći. Pozvala sam ga još jednom oko 1.25, telefon je zvonio, ali se on nije javio. Legla sam da spavam, a oko četiri ujutru probudila me je policija - kazala je Tanja.

Privedeno troje, među njima i žena

Policija ne isključuje mogućnost i da je Nedeljkovića napalo više njih. Kako Srpski telegraf nezvanično saznaje, inspektori su na informativni razgovor u toku jučerašnjeg dana priveli tri osobe, među kojima su jedan lokalni diler i jedna žena. Policajci su ceo dan češljali Barič, a posebno su obratili pažnju na groblje jer se sumnjalo da je tu odbačeno oružje kojim je Nedeljković usmrćen.

#Barič

#Droga

#Ubistvo

'