AKTUELNO

Anđela S. (22) koju je, u noći između srede i četvrtka, u napuštenoj kući u selu Pečenog nožem izbo dečko Aleksandar Todorović (26), teško povređena uspela je da pozove policiju u pomoć i tako se spase.

Todorović je, nakon što je izbo devojku, izvršio samoubistvo vešanjem u istoj sobi.

Nesrećna devojka, izbodena čak sedam puta, tada se dokopala telefona i pozvala je policiju, rekla im šta se dogodilo i gde se nalazi. Policajci su u kući zatekli jeziv prizor, obešenog mladića u napuštenoj kući i devojku kako leži u lokvi svoje krvi.

Anđela S. je hitno, sanitetskim vozilom, prevezena u bolnicu u Kraljevu. U tom trenutku bila je u svesnom stanju i ubrzo je oprisana. Kako saznajemo, njeno stanje za sada je stabilno.

Jeziv zločin odigrao se u noći između srede i četvrtka u nedovršenoj kući Aleksandrovog dede u Pečenogu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Kako nezvanično saznaju mediji, Aleksandar je u prizemlju kuće nožem sedam puta svirepo ubo Anđelu u vrat, grudi i stomak. Nakon što je završio monstruozno delo, Aleksandar se u istoj prostoriji obesio.

- Verujte da dok nije došla policija nisam znao šta se desilo, a nisu ni ostale komšije. U toj kući niko nije živeo već duži niz godina, a Aleksandar i njegova majka koji žive u Kraljevu povremeno su dolazili, najviše na par sati – priča komšija Zoran Petrović.

On kaže da se Aleksandrov deda u toj kući ubio iz puške, dok se njegov otac obesio u šumi nekoliko kilometara odatle.

Pretpostavlja se da su Aleksandar i Anđela u napuštenu kuću bez struje, telefona i vode, došli sami u večernjim satima.

Ali zašto je mladić potegao nož na devojku, a potom se obesio za sada nije poznato.

Majka prijavila njen nestanak

Iste noći kada se u napuštenoj kući odigrao užas, i Anđelina majka pozvala je policiju da prijavi ćerkin nestanak. Dok je majka čekala da se dvadesetdvogodišnjakinja javi i vrati kući, Anđela je povređena pozvala policiju u pomoć.

Foto: Printscreen Facebook, Tv Pink Printscreen

- Anđela je dovezena u četvrtak ujutro, oko 3.30, u svesnom, ali teškom stanju, životno ugrožena sa najmanje sedam povreda po telu nanešenih najverovatnije nožem. Ekipa hitne pomoći je odlično reagovala na terenu i zbrinula povređenu. Devojka je potom operisana, i dalje je životno ugrožena, ali je stabilnog zdravstvenog stanja – kaže Zvonko Veselinović iz Opšte bolnice „Studenica“ u Kraljevu.

Policajce koji su prvi stigli u Pečenog, na mesto gde se sve odigralo, sačekao je više nego jeziv prizor. Krvavi tragovi na jastuku, podu, tepihu i kauču.

Kako saznaju mediji, Todorović do sada nije prijavljivan za bilo kakav oblik nasilja.

Aleksandar ostavio oproštajno pismo

Gotovo istovremeno, policiju je pozvao i očuh Aleksandra Todorovića.

- Čovek je rekao da je u kući pronašao oproštajno pismo koje je ostavio Aleksandar, a u kome je naveo da će se ubiti. Istražitelji su tada posumnjali da je Aleksandar odveo Anđelu u napuštenu kuću, pa su se tamo odmah uputili - tvrdi izvor medija.

Pročitajte još: POTRESNA ISPOVEST MAJKE ČIJA ĆERKA JE IZBODENA KOD KRALJEVA: Aleksandar je moju Anđelu pratio, proganjao, uzimao joj novac...

#Ubistvo

'