AKTUELNO

Maja nije bila sa Davorom Pernićem kada je ubio četiri osobe?

Kad je Davor Pernić 7. avgusta ubio Raju Kazimirovića i tri žene, moja ćerka Maja i ja smo bili u prodavnici u Negotinu. Tražili smo da se snimci iz te prodavnice predaju istražiteljima kao dokaz, kaže Ljubiša Ljubić.

Moja ćerka Maja nije pomogla Davoru Perniću da ubije četvoro ljudi na salašu kod Jabukovca, i ima čvrst alibi! Na dan zločina, 7. avgusta, bila je sa mnom u prodavnici u Negotinu i spremali smo slavu. Tražili smo da se snimci sa sigurnosnih kamera iz te prodavnice prilože istražiteljima kao dokaz Majine nevinosti, ističe Ljubiša Ljubić, otac Maje Bađikić, koja je uhapšena kao saučesnik u četvorostrukom ubistvu.

Daće iskaz kao svedok

Maja je, inače, privedena prošlog četvrtka, nakon što je Davor upro prstom u nju i optužio je pred tužiocem da su zajedno izrešetali Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53) na zabačenom salašu kod Jabukovca.

Majin otac kaže da je prekjuče zajedno sa advokatom koji zastupa njegovu ćerku podneo zahtev da se pregleda snimak sigurnosne kamere u prodavnici u Negotinu.

- Zahtev je predat i tužilaštvo će reagovati. Ne mogu više ništa da kažem o tom slučaju jer mi je advokat savetovao da u ovom trenutku ne pričam za medije - kaže Ljubiša, i dodaje da nije imao priliku da vidi ćerku nakon što joj je određen pritvor do 30 dana:

- Ne dozvoljavaju mi da je vidim dok traje istraga, jer i ja treba da dam izjavu kao svedok. Kada budem saslušan, nadam se da ću moći da je posetim.

Ljubiša je ranije rekao da je Davor bio opsednut Majom, da ju je proganjao i da ona nije bila u ljubavnoj vezi s njim.

- Maja i Davor su se slučajno upoznali u junu, kad je ona odvezla auto u njegov automehaničarski servis. Dogovorili su se za popravku, razmenili telefone i od tog trenutka počinje Majin pakao. Svaki dan ju je zvao telefonom, pratio svakog muškarca s kojim bi ona došla u kontakt. Pretio je čak da će joj ubiti muža i sina koji žive u Austriji -  navodi Ljubiša.

Foto: Printscreen Facebook/Davor Pernic, Printscreen Facebook

Nisu našli sve pare

On je uveren da je Davor umešao Maju u ceo slučaj samo da bi pokušao da izdejstvuje manju zatvorsku kaznu, jer mu preti čak 40 godina robije.

Podsetimo, Davor je uhapšen 24. avgusta i tad je rekao da je sam ubio Raju i tri žene kako bi ih opljačkao. Navodno, novac je hteo da pokloni ljubavnici Maji za lečenje od raka. Međutim, on je početkom septembra iznenada promenio iskaz i rekao da ga je Maja nagovorila na zločin i da su zajedno izrešetali četvoro ljudi. Nakon zločina, Davor je u Rajinoj kući pronašao 35.000 dinara i 200 evra, ali on je ubeđen da je Maja tokom premetačine našla mnogo više para i da je to sakrila od njega.

Tokom uviđaja u dve kuće na Rajinom imanju nađeno je ukupno oko 10.000 evra u kešu koje ubice nisu našle.

#Otac

'