AKTUELNO

U blizini pumpe na Jabučkom putu, na izlazu iz Pančeva, oko 13 sati izbio je požar.

Za sada se ne zna uzrok požara, a prema nezvaničnim informacijama gore magacin iza pumpe, ali i nekoliko kamiona. Vatrogasci su uložili maksimalne napore kako se vatra ne bi proširila i na rezervoare pune benzinom, a kako javlja reporter sa lica mesta, trenutno je požar pod kontrolom i radi se na njegovom dogašivanju.

Svedoci su ispričali da su požaru prethodile dve jake detonacije, odnosno eskplozije. Da situacija nije nimalo bezazlena potvrdili su iz "Puteva Srbije".

- Obustava saobraćaja na izlazu iz Pančeva, ka Kovačici i Jabuci, zbog gašenja požara na objektu. Javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na navedenom putnom pravcu - saopštili su iz "Puteva Srbije".

Nešto posle 15.15 časova saobraćaj na ovoj deonici je normalizovan.

Na teren su izašle i vatrogasne ekipe iz Beograda.

- Naši timovi su dobili poziv, ali za sada nemamo nikakvih detaljnijih informacija osim da je akcija gašenja požara u toku - rekli su iz Vatrogasne brigade.

Za sada još nema informacija o eventualno povređenim osobama.

- Dobili smo poziv, naše ekipe su na terenu - rekli su iz pančevačke Hitne pomoći.

Požar na Jabučkom putu se može videti i iz pojedinih delova Beograda.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Sektora za vanredne situacije lokalizovali su požar u preduzeću „Panledi“ doo u Pančevu, koji je izbio danas oko 13 časova i tom prilikom nije bilo povređenih. U toku je dogašivanje požara. U intervenciji učestvuje 29 vatrogasaca spasilaca iz vatrogasno-spasilačkih jedinica Pančevo i Beograd, sa devet vatrogasnih vozila - saopštili su iz MUP-a Srbije.

#Požar

'