AKTUELNO

Rade Pantić, poznati pevač iz mesta Pečanica kod Požarevca, čiji se sin Stefan (19) utopio 24. avgusta na plaži Olimpik bič kod Paralije u Grčkoj kaže da je njegov jedinac bio strastveni zvezdaš i da je planirao da dode na utakmicu Crvena zvezda - Jang bojs, ali ga je iznenadna smrt u tome sprečila.

- Voleo je Zvezdu više od svega i išao je često na ,,Marakanu". Jako mi je teško što nismo zajedno gledali utakmicu - priča ucveljeni otac, koji je na svom Fejsbuk profilu napisao tužan status o Stefanovoj ljubavi prema crveno-belima.

- Da je moj Stefan živ, bio bi najsrećniji zbog Zvezdinog prolaska u Ligu šampiona jer je voleo Zvezdu svim srcem! Večna ti slava, sine moj, nikad neprežaljeni, počivaj mi u miru napisao je Rade na svom profilu, dok je u drugom statusu naveo:

Foto: Printscreen Instagram

- Hvala Crvenoj zvezdi za prolazak dalje. Ako ima nešto na onom svetu, moj sine sada među andelima i raduje se! Pobedila je Zvezda, sine moj. Žalim što nisi sa mnom gledao utakmicu, da se zajedno smejemo i radujemo. Voli te tvoj otac, gde god bio. Neka te andeli čuvaju, mali moj-napisao je otac u potresnom statusu. Rade Pantić kaže da bi njegov sin možda bio živ da spasioci tog dana nisu štrajkovali.

Foto: Printscreen Facebook

- Bio je neplivač i to mu je bio prvi odlazak na more. Tog dana, pred polazak kući, popio je limunadu i rekao sestri od ujaka: ,,Idem još malo da se okupam, pa krećemo. Nije ga bilo, a onda je jedan bračni par iz Mladenovca ugledao kako pluta potrbuške na vodi. Izvukli su ga na obalu, ali mu nije bilo spasa - priča očajni otac.

Rade kaže da je Stefan završio školu za konobara i da nikada nije pio niti pušio. "Na dan polaska na more, Stefan je žurio da džipom stigne do rampe, gde je trebalo da ude u autobus za Grčku. Pre toga smo morali čak da zovemo majstora da bi otvorio zaglavljena vrata na automobilu jer nije mogao da izvadi svoje stvari.

Supruga i ja smo ga tada poslednji put videli živog i sada smo na injekcijama za smirenje. Kupio sam mu beli sanduk jer nije bio oženjen",. rekao nam je Rade na kraju I zaplakao .

#Smrt

'