AKTUELNO

Upozoravamo da je sadržaj uznemirujuć.

Četvoro mladih je poginulo, a četvoro je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila na Ibarskoj magistrali u mestu Županjac u opštini Ljig.

Nakon sudara, dva automobila izletela su sa kolovoza.

U automobilu „dačija logan“ poginule su tri osobe, a jedna je zadobila teške telesne povrede opasne po život. U automobilu „BMW“ sa beogradskim registarskim tablicama poginula je 20-godišnja Katarina Ivanković.

Tri mlade osobe imaju teške povrede, a 27-godišnji Nikola M. zadobio je lake telesne povrede. Ljudi su, nakon udesa, ostali u potpuno smrskanim vozilima, tako da su povređene i tela stradalih izvukli vatrogasci.

Foto: Pink.rs.

Na licu mesta ostala su dva automobila uništena do neprepoznatljivosti, krv, srča, obuća... Prizori su jezivi.

Foto: Pink.rs.

Foto: Pink.rs.

Foto: Pink.rs.

Nakon nesreće uhapšen je vozač BMW-a, koji se direktno sudario sa "dačijom", osumnjičen da je izazvao udes, a zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Analizom krvi utvrđeno je da je u trenutku nesreće vozio sa više od 1,15 promila alkohola u krvi.

Foto: Pink.rs.

Procena je da se BMW u trenutku nesreće kretao brzinom od najmanje 120 kilometara na sat, na deonici na kojoj je ograničenje 50, što je jasno istaknuto znakom na raskrsnici. Istraga je u toku.

Foto: Pink.rs.

Foto: Pink.rs.

U saobraćaj se 18. avgusta pušta auto-put na deonici od Obrenovca do Čačka, što će značajno rasteretiti zloglasnu Ibarsku magistralu i doprineti opštem povećanju bezbednosti u saobraćaju.

Pročitajte još: OVO JE STUDENTKINJA (20) KOJA JE NASTRADALA NA IBARSKOJ: U strašnoj tragediji život je izgubilo ČETVORO MLADIH (FOTO)

Pročitajte još: VOZIO 170 NA SAT I UBIO ČETVORO! Ovo je vozač koji je izazvao nesreću na Ibarskoj, među nastradlima i sestra njegove devojke!

#Ibarska magistrala

#Saobraćajna nesreća

'