AKTUELNO

BMW se kretao strahovitom brzinom, zakucao se u "dačiju" i, koliko je jak udarac bio jasno svedoči i činjenica da je automobil gurao gotovo 70 metara.

Nikola M. (27) uhapšen je zbog sumnje da je jedan sat posle ponoći izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću na Ibarskoj magistrali u kojoj su život, na licu mesta, izgubile četiri osobe, dok su četiri teško povređene. Kako mediji nezvanično saznaju, on se zakucao u drugi automobil vozeći oko 170 na sat.

Do stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila oko sat posle ponoći došlo je kada se u "dačiju", koja se kretala iz pravca Bogovađe i uključivala na Ibarsku magistralu kod Županjca, zakucao BMW kojim je upravljao Nikola M.

Foto: Printscreen Facebook, Privatna arhiva

Kako Pink.rs saznaje, on je u momentu nesreće bio pijan - izmereno mu je više od 1,15 promila alkohola u krvi.

Kako pričaju svedoci jezivog udesa, BMW se kretao strahovitom brzinom, zakucao se u "dačiju" i, koliko je jak udarac bio jasno svedoči i činjenica da je automobil gurao gotovo 70 metara. "Dačija" je nakon toga završila u livadi.

Automobil u kome su se nalazile stradale osobe smrskan je do neprepoznatljivosti.

Čak sedam ekipa vatrogasaca seklo je vozila kako bi iz njih izvadili žrtve i povređene.

U trenutku udesa sa njim u automobilu bila je i studentkinja Katarina Ivanković (20), koja je stradala na licu mesta, dok je na suvozačevom sedištu bila njena sestra, inače Nikolina devojka.

Foto: Printscreen Facebook

Meštani koji su odmah po sudaru odjurili na lice mesta ispričali su da su prizori bili stravični, da je automobil bio potpuno smrskan, da su povređeni zapomagali i vrištali na sav glas i da je krv bila svuda...

#Ibarska magistrala

#Saobraćajna nesreća

#Tragedija

'