AKTUELNO

Nastradao na mestu.

Mladić Stefan K. (20) iz Niške Banje poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se desila oko 4 sata u Ulici Srpskih junaka, na ulazu u Nišku Banju, kada je na njega, dok je menjao gumu na automobilu, naleteo automobil marke BMW kojim je upravljao Dejan M. (27) iz Niša.

Kako saznaju mediji, Stefan K. je sa jednim drugom išao pešice Ulicom Srpskih junaka, kada je video automobil marke “zastava 101” kome je pukla guma pa je prišao vozaču da mu pomogne da zameni točak.

Kada se mladić nagnuo da zameni točak, na njega je naleteo automobil marke BMW koji je naišao Ulicom Srpskih junaka i usmrtio ga na licu mesta.

Pozvana je Hitna pomoć koja je mogla samo da konstatuje smrt nesrećnog mladića.

Vozač BMW-a je, kako saznaju mediji, zadobio povredu glave pa je prevezen u Klinički centar radi dalje dijagnostike I lečenja.

Kako saznajemo, vozač BMW-a je bio u alkoholisanom stanju sa čak 2,20 promila alkohola u krvi. Vozač, kako Pink.rs saznaje, nije imao vozačku dozvolu, a automobilu je istekla registracija.

O udesu je obavešteno Više javno tužilaštvo, a policija je izvršila uviđaj i radi na utvrđivanju svih okolnosti ove tragedije.

Pročitajte još: HAPŠENJE NA VIDIKOVCU: Strgao ženi lančić sa vrata, mislio da će umaći, ali ga je policija uhapsila za manje od 10 minuta!

#Niš

#Tragedija

'