AKTUELNO

Goran Janković, koji je danas uhapšen zbog sumnje da je macolom ubio ženu Mirjanu, taštu Nadu i tasta Branislava Pajića, saslušan je u policiji u Novom Sadu i, kako Kurir saznaje, priznao je zločin.

Janković je tokom saslušanja bio potpuno hladan i smiren, što je policajce i tužioca potpuno zateklo. Nijednog trenutka nije pokazao kajanje.

- Iznervirao sam se kada me je žena 11. maja prijavila za nasilje. Nisam nikako mogao da se pomirim s tim, pa sam počeo i da pijem. Noć pre zločina proveo sam u kafani. Kući sam se vratio oko četiri sata ujutru, a probudio sam se oko pola šest. Nešto mi je kvrcnulo u glavi i rešio sam da odem kod žene u nameri da joj se osvetim - navodno je rekao na saslušanju Janković.

On je priznao da je tasta i taštu ubio macolom, a da je ženu prvo pretukao i davio

Foto: Pink.rs

- Sav bes sam iskalio na njoj - navodno je dodao monsturm.

Takođe, rekao je i da se svesno krio i da nije imao nameru da se preda policiji. - Razmišljao sam kako da pređem granicu. To mi je bio cilj. Hteo sam da se sklonim odavde i da se saberem - navodno je izjavio trostruki ubice posle hapšenja.

Goran Janković (37) uhapšen je danas nakon trodnevne potrage u Novom Sadu. On se krio na jednom brodu na Dunavu, a kod njega je navodno pronađen i nož. Osumnjičeni nije pružao otpor prilikom hapšenja.

#Novi Sad

#Ubica

'