AKTUELNO

Spekatakl je počeo sat pre zvaničnog početka svadbe, kada su zvanice počele da pristižu, a među njima su i brojne estradne zvezde.

Venačanje decenije u Crnoj Gori, kako su ga mnogi nazvali, počelo je danas u 17 sati na maloj Kraljičinoj plaži, gde su nedalako odatle, u Miločerskom parku, sudbonosno "da" rekli sin predsednika Crne Gore i lidera DPS Mila Đukanovića, Blažo i njegova dugogodišnja devojka Milena Popović iz Zete.

Pročitajte još: MILO ĐUKANOVIĆ OŽENIO SINA JEDINCA: Blažo stao na ludi kamen na strogo čuvanoj lokaciji! (FOTO)

Foto: Printscreen Facebook/Milena Popovic

Na svadbu su došli bivši fudbalski as i predsednik FS Crne Gore Dejan Savićević. Stigao je i politički direktor DPS i budući ambasador Crne Gore u Beogradu Tarzan Milošević, predsednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović, koga je pratilo brojno obezbeđenje…

Među zvanicima je i predsednik Košarkaškog saveza Crne Gore Veselin Vesko Barović, dekan Univerziteta Donja Gorica prof. dr Veselin Vukotić, biznismeni Vuk Rajković i Sava Grbović, bivši gradonačelnik Podgorice i glavni akter afere "Koverta" Slavoljub Stijepović, Zoran i Vukica Jelić, Daliborka Pejović, vlasnik hotela Hilton u Podgorici Žarko Burić.

Bivši ministar Miroslav Ivanišević takođe je primećen među zvanicama kao i kum Mila i Lidije Đukanović Goran Sito Rakočević, potpredsednik Skupštine Crne Gore Branimir Gvozdenović potpredsednik crnogorske Vlade Zoran Pažin, ministar policije Mevludin Nuhodžić, poslanik Petar Ivanović, biznismeni Danilo Dano Petrović, Gavrilo Pajović, Dragan Brković, Dragan Bokan, pevač Danijel Alibabić, poslanici DPS prof.dr Miodrag Vuković i Daliborka Pejović, bivši košarkaš Budućnosti i Partizana Gavrilo Pajović…

Foto: PinkM

Došli su i doskorašnji ambasadora Crne Gore u Srbiji Branislav Mićunović sa suprugom pozorišnom rediteljkom Radmilom Vojvodić.

Inače, spekatakl je počeo sat pre zvaničnog početka svadbe, kada su zvanice počele da pristižu, a mnoge su pre toga doletele specijalnim avionima i helihopterima na tivatski aerodrome gde su bile pojačane mere bezbednosti.

Prusustvo pripadnika službe bezbednosti primetno je i dalje na gotovo svakom koraku u blizini Svetog Stefana, kojim gazduje kompanija "Aman Risorts", milijardera Petrosa Statisa, inače prijatelja Mila Đukanovića. Više službenih patrolnih brodića, ali i privatnih iz službe sa obezbežjima komanije "Aman" patrolira oko grada ostrva.

Foto: Printscreen Facebook/Milena Popovic

Na svadbi pevaju Aco Pejović, omiljeni pevač Milove supruge Lidije, potom snaha Lepe Brene, Aleksandra Prijović, Halid Muslimović i još nekoliko estradnih zvezda, koje su došle i u svojstvu gostiju.

Na veselju je mnogobrojnim zvanicama zapevao poznati muzičar - Hari Mata Hari, a u nastavku pogledajte delić atmosfere sa svadbe koju mnogi nazivaju svadbom decenije:

#Milo Đukanović

#svadba

'