AKTUELNO

Zamislice sada scenu: Ujutru ulazite u dnevni boravak svog stana, a na krevetu spava visoki i korupulentan muškarac, a pritom se sve to dešava dok su vaša deca u drugoj sobi...

Snimak koji je nastao u Crnoj Gori nasmejao je ceo region i internetom se širi brzinom svetlosti, a može se uporediti sa nekom od scena iz popularne komedije "Mamurluk", u kojoj grupa ljudi u stanju pijanstva ulazi u brojne nepredviđene situacije, ne sećajući se istih.

Naime, jedna porodica se šokirala kada je ujutru u svojoj dnevnoj sobi zatekla nepoznatog mladića kako spava na njihovom kauču! Isprva su se uplašili, pomislivši da je reč o provalniku, čak su se naoružali kutlačama, a zatim su pokušali da ga probude.

Kada se mladić rasanio, ni njemu samom nije bilo jasno šta se dogodilo, a onda je sve došlo na svoje. Naime, kako su ustanovili, on je prethodne večeri malo više popio pa je, umesto u svoj stan, ušao u stan ove porodice.

Ova zabuna se, na sreću, završila dobro i sigurno je da će je i iznenađena porodica i zbunjeni mladić dugo pamtiti.

Iako je sve prošlo bezazleno, ova situacija ipak je dokaz da, pre odlaska na spavanje, proverite da li ste zaključali ulazna vrata.

#Crna Gora

#stan

'