AKTUELNO

Horor počeo u trećoj godini života.

Pripadnici Policijske stanice Vogošća prekjuče su uhapsili D.M. (40) zbog sumnje da je počinio krivično delo polnog odnosa s detetom. Izvor blizak istrazi otkrio je da je silovao rođenu ćerku!

Isti izvor rekao je da se otac sumnjiči da je horor počeo pre tri godine. Kako Avaz saznaje, užas kroz koji je prolazila devojčica verovatno nikad ne bi bio otkriven da ona nije smogla snage te se obratila pedagogu u školi koju pohađa. Devojčica se slomila pa je do detalja opisala jezive scene kroz koje je prolazila proteklih godina.

Izbezumljeni pedagog odmah je alarmirao vogošćansku policiju, a u slučaj su se uključili pripadnici Odeljenja za krvne i seksualne delikte MUP-a Kantona Sarajevo. I najiskusniji istražitelji ostali su u šoku kada su shvatili da je u sve umešena i majka devojčice, 34-godišnja D. M.

Prema informacijama do kojih je došao „Avaz“, majka je znala i gledala šta radi njen suprug, ali nikad se nije obratila policiji ili preduzela bilo šta da prekine horor. Štaviše, ona je prikrivala zlodela oca iz pakla! Tako je, na kraju, uhapšena i majka. Ona se za sada sumnjiči za krivično delo pomoći počiniocu ovog gnusnog dela.

Izvor Avaza rekao je da je devojčica upućena na ginekološki pregled, što je standardna procedura u ovakvim slučajevima, kako bi bilo utvrđeno radi li se zaista o seksualnom napastvovanju.

U celu priču, koja je potresla i same policajce, uključio se i Centar za socijalni rad.

Zadržani 24 sata u pritvoru

Otac i majka, nakon hapšenja i saslušanja u vogošćanskoj policiji, preksinoć su predati u Odsek za zadržavanje MUP-a Kantona Sarajevo, gde su zadržani 24 sata. Sa slučajem je upoznat i dežurni kantonalni tužilac u Sarajevu.

Devojčica je, kako Avaz nezvanično saznaje, do daljnjeg smeštena u Sigurnu kuću, prenosi Avaz.

#Silovanje

'