AKTUELNO

Nakon koncerta benda „Waterloo- A tribute to Abba“, na velikoj sceni Teatra Oden, bend „The Best Beat“ otvorio je Art Klub koji je parirao neverovatnom atmosferom i zvukom.

Dobra muzika i sjajna afmosfera nastavlja da vlada Teatrom Odeon. Na velikoj sceni Teatra Odeon nastupio je „Waterloo- A tribute to Abba“ – jedini licencirani tribute bend čuvenog švedskog sastava. Željko Mitrović ovim potezom pokazao je svoju čvrstu nameru da u Teatru Odeon želi da donese sofisticirani zvuk i svetsku atmosferu.

Foto: J. Simonović

Foto: J. Simonović

Nesvakidašnji vokali, autentični kostimi i dobro poznati hitovi koji spajaju sve generacije na planeti –dočaravaju utisak da publika gleda i sluša pravi bend Abba. Nakon koncerta Mitrović je svečarno otvorio Art Klub u Teatru Odeon. Ovaj premium klub, svojim nastupom je otvorio bend „The Best Beat“ –najbolji tribute bend legendarne grupe „The Beatles“.

Foto: J. Simonović

„Večeras je posebno veče. Prvo smo imali priliku da slušamo bend „Waterloo- A tribute to Abba“ – koji je bio vanzemaljski. To je jedini licencirani tribute bend grupe Abba. Publika je bila oduševljena bendom „Waterloo- A tribute to Abba“ – ovacije, nekoliko biseva, sve ukupno sjajna atmosfera. U produžetku večeri, kao što smo najavili, bilo je otvaranje Odeon Art Kluba. Nastupao je bend „The Best Beat“, a inače su „The Beatles“ jedan od mojih omiljenih bendova. „The Best Beat“ je neverovatan – isto zvuče, isto izgledaju, isto sviraju i pevaju, kao da su klonovi Bitlsa. Moram priznati da sam jako zadovoljan večerašnjim događajima.“ – rekao je Mitrović.

Foto: J. Simonović

Foto: J. Simonović

Žarko Lazić, Sanja Marinković, Maja Manojlović, Jovana Jeremić i Bojana Lazić – samo su neke odpoznatih ličnosti koji su uživali u Abbi i Bitlsima. Publika tokom koncerta benda „Waterloo- A tribute to Abba“, na velikoj sceni Teatra Odeon, je sve vreme bila na nogama i od prvih taktova je plesala i pevala uz zvuke poznatih hitova, a ništa manje spektakularno nije bilo ni na nastupu benda „The Best Beat“, koji je otvorio Art Klub u Teatru Odeon.

Foto: J. Simonović

Još jedno veče u okviru kampanje 30 dana – 30 događaja potvrdilo je Mitrovićevu nameru da tri decenije Pinka budu spektakularne i za pamćenje. Koncerti koji su okupili publiku dobrog zvuka svih generacija Teatar Odeon mapiraju kao mesto u regionu koje je nešto sasvim drugačije, a toliko potrebno.

Autor: S.Paunović