AKTUELNO

Proslavi povodom početka rada NARODNE TV prisustvovali su bivši učesnici Farme, voditelji RED TV-a i novinari najistaknutijih domaćih redakcija.

Čekanju je došao kraj – NARODNA TV počela je sa emitovanjem programa. U tu čast – Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, priredio je proslavu u okviru Pinkovog slavljeničkog meseca, a okupile su semnogobrojne poznate ličnosti, kao i novinari najistaknutijih medijskih kuća.

Foto: J. Simonović

Kako je Željko najavio, na NARODNOJ TV emitovaće se nova sezona jednog od najpopularnijih inajgledanijih rijaliti formata „Farma 8“, zatim domaći filmski i serijski program, kao i dobro poznate,kultne Pinkove emisije koje ste obožavali. Na kanalu Narodna TV emitovaće se nove sezone serijala „Nikad izvini“, zatim „City“, „City Club“, „TI-TO“, „Kursadžije“, kao i nove verzije popularnih „Narodnih veselja“.

Foto: J. Simonović

"Danas je peti dan, peti događaj od 30 dana i 30 događaja, povodom 30 uspešnih godina Pinka. Postavili smo sve najznačajnije stvari koje su vezane za strukturu programa. Celokupna implementacija će trajati do 28. septembra, kada se sve finalizuje sa početkom prvog od nekoliko rijalitija - “Farme 8”. Stalno na društvenim mrežama dobijam pitanja – zašto nema „City Club“-a, „City“-a, „Kursadžija“, „Nikad izvini“, kao i određenih domaćih serija. Sada je sve to rešeno sa novim projektom koji se zove NARODNA TV. Svi ti formati za koje smo nostalgično vezani biće emitovani na ovom programu – kombinovano, sa svojim starim i sa svojim novim verzijama. Imaćemo tada jedan potpuno novi oblik, za koji mislim da ima velike šanse da bude u prvih pet pozicija na televizijskom tržištu Srbije." – rekao je Željko u obraćanju prisutnim novinarima i gostima.

Foto: J. Simonović

S obzirom na to da je jedan od nosećih formata NARODNE TV „Farma 8“, na slavlje došli najistaknutijifarmeri, nekadašnji učesnici formata koji ste obožavali – probrana ekipa koja je ostavila trag u rijalitiformatu, čije se izjave i dan danas prepričavaju. Maja Nikolić, Cakana, Eva Ras, Filip Đukić, Miki Mećava,Jelena Golubović, Sandra Valterović (Sexy Sandra), Era Ojdanić, Sale Jovanović, Toma Panters, AnastasijaBuđić i Nikola Lakić svojim prisustvom uveličali su današnje slavlje, a popularna TV lica RED TV-a i televizije Pink došla su da podrže novi projekat Željka Mitrovića i dobro se zabave. Na događaju su sepojavile i Rada Radenović i Renata Milićević – koje su jedne od novih voditeljki „City“-a, pored IvaneBaltić i Biljana Obradović.

Posebnost Farme 8 je izgradnja potpuno novog, malog, srednjevekovnog sela gde će učesnici stvarno živeti život iz 14. veka. Prvi put će učesnici sa jedne televizije prelaziti u ambijent srednjovekovnog sela druge televizije, a prelasci iz Elite 8 u Farmu 8 dešavaće se po kaznama i zaslugama. 

Foto: J. Simonović

Slavlje povodom emitovanja programa Narodna TV, još jedan je od događaja koje je Mitrović najavio zaseptembar u okviru 30 dana – 30 događaja, a nema sumnje da je pred nama još jedan uspešan projekat koji budi stare dobre emocije, vraća pred velike ekrane staru – a svakako će osvojiti i novu publiku.

Foto: J. Simonović

Autor: S.Paunović