AKTUELNO

Uz dobro poznate formate koji beleže velike rejtinge, gledaoce od septembra očekuju noviteti na najgledanijoj komercijalnoj televiziji.

U popularnom prestoničkom restoranu u srcu Beograda, održana je konferencija za štampu povodom nove programske šeme i 30 uspešnih godina TV Pink. Konferenciju za štampu pred novinarima svih relevantnih medijskih kuća, održao je direktor i vlasnik Pink Media Group, Željko Mitrović i direktorka zabavnog programa Milica Mitrović, a svojim prisustvom uveličali su je Sanja Marinković, Maša Mihailović, Dušica Jakovljević, Ana Radulović, Bojana Lazić, Jovana Jeremić, Predrag Sarapa, Dea Đurđević, Žarko Lazić, Milica Kon, Tanja Rađenović, Ivan Golušin, Bojan Dacović, Goca Uzelac, Nemanja Vujičić, Katarina Nikolić, Ana Pendić, Filip Maksimović, Milan Raonić, Renata Milićević, Milica Jovanović i Marijana Mićić – popularna Pinkova TV lica.

Foto: J. Simonović

Uz dobro poznate formate koji beleže odlične rejtinge, Mitrović je novinarima predstavio i projekte od kojih se mnogo očekuje. U televizijskoj sezoni koja je pred nama, na TV Pink emitovaće se dobro poznatiformati koji svih ovih godina beleže rekordnu gledanost – informativni program kome publika decenijama poklanja svoje poverenje, zabavni i talk show formati koji se ne propuštaju, najpopularnijirijaliti formati i inostrani serijski program. Pored najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima “Elita 8”, kojiće činiti jednu od okosnica nove programske šeme, u novoj televizijskoj sezoni će se na Pinku emitovati inovi kviz “Otpis”, koji će voditi poznata glumica Marijana Mićić, a u kome cilj nije zaraditi novac, već doćina nulu i otpisati dug. Još jedna novina u programskoj šemi je i domaća serija “Ljubav u tišini”, koja donosi dirljivu priču o zabranjenoj ljubavi, ali i tome kakav je položaj romske populacije.

Foto: J. Simonović

U okviru slavljeničkog meseca planirali smo 30 događaja – od čega trećinu čine humanitarne akcije, trećina će biti posvećena novim projektima, a trećina su proslave. Ovim putem vas pozivamo da budete deo našeg slavlja. Krenuli smo sa humanitarnim događajima, jer solidarnost i pažnja prema onima koji imaju problem je mnogo važna i pokušavamo da skrenemo pažnju na to. Verujem da se mogu raditi velike stvari i humani aspekt biće izražen u kompletnom budućemm periodu – u narednih desetak godina. Počinje nova, trideseta Pinkova sezona i u njoj će biti mnogo iznenađenja u smislu strateških promena. Televizija u Srbiji je apsolutno liderski mediji. U svetu televizija više nije dominantna, a mi želimo da kod nas televiziju učinimo još atraktivnijom tj. interaktivnijom. Ništa od svega što smo postigli ne bi smo uspeli bez skoro 2000 zaposlenih, koji su kao vojska celo leto proveli u pripremama za ovu sezonu. Moram da napomenem da jedan od značajnih projekata jeste Teatar Odeon – pozorište u koje sam utkao sve što je najbolje u Londonu, Berlinu, na Brodveju, pa čak i Dubaiju. Teatar Odeon biće veliko iznenađenje. Neverovatno talentovana i dobra ekipa članovi su Teatra Odeon i oni će nam biti izvorište za nove igrane programe. Globalna ideja jeste da približimo internet i televiziju i da postanu bratski, a ne suprodstavljeni mediji – rekao je Mitrović.

Foto: J. Simonović

Predstavnici sedme sile, kao i popularna Pinkova TV lica, imali su priliku da u okviru konferencije pogledaju premijerno video povodom 30 godina ove uspešne medijske kuće, zatim prezentaciju novetelevizijske šeme, a Željko Mitrović najavio je 30 fantastičnih događaja koji će se odigrati u septembru, ana kojima će nastupati svetske zvezde – sastavi Bonnie M, Ricchi e Poveri, Voca People, jedini licenciranitribute bend grupe Abba, kao i svetski di-džejevi, dok će koncertnu sezonu Teatra Odeon otvoriti Đino Vaneli. Pored toga, Željko je najavio i premijeru njegove autorske predstave “Lu”, koja će 13. septembra otvoriti spektakularno pozorište, Teatar Odeon.

Foto: J. Simonović

Nakon zvaničnog dela konferencije, organizovan je koktel matine u okviru koga su novinari imali priliku da se druže sa Željkom Mitrovićem i Pinkovim TV licima.

Foto: J. Simonović

Slavlje povodom trideset godina najgledanijeg televizijskog programa i liderske pozicije u mesecu septembru je počelo. Nakon dve humanitarne akcije koje je Mitrović organizovao, današnji treći po redu događaj, sjajan je uvod u sve što nas čeka u periodu koji je pred nama i pokazatelj je da TV PINK i Pink Media Group svoj veliki uspeh su zaslužili posvećenošću, inovativnošću i velikim radom.

Foto: J. Simonović

Autor: S.P.