AKTUELNO

Predsednica Gradske opštine Palilula Ivana Medić sa članom Veća Aleksandrom Karadžićem posetila je vrtić „Malecka”, koji pripada Predškolskoj ustanovi „Boško Buha” na Paliluli, u nameri pružanja podrške roditeljima čija su deca “na adaptaciji“- tek krenula u jaslice.

Povodom početka nove školske i radne godine, u dvorištu vrtića priređen je svečani dan u kojem su, u prisustvu roditelja, učestvovala deca i vaspitači.

- Polazak u vrtić je početak jednog novog i uzbudljivog poglavlja, ne samo za mališane, već i za njihove roditelje i porodice. Ovaj trenutak nosi sa sobom mnogo emocija, od radosti i uzbuđenja do poneke suze i brige - izjavila je predsednica opštine prilikom posete, uz zahvalnost direktorki PU Boško Buha Jovani Radivojević, na ovako lepom prijemu za decu i roditelje i dodala:

- Vaša deca će u ovom vrtiću imati priliku da, kroz igru i kreativne aktivnosti, otkrivaju svet oko sebe, uče nove veštine i stiču prva prijateljstva, što je posebno važno. Želim vam svima uspešan i srećan početak u ovoj novoj avanturi.