AKTUELNO

Kafa bez čaše vode, burger bez pomfrita... novi trendovi "osvajaju" beogradske ugostiteljske objekte. Jedna Beograđanka ispričala je svoje nedavno iskustvo, kada je odlučila da se počasti burgerom u restoranu u kom često jede. Novac je potrošila, a hranu jedva da je videla.

Obično se u restoranima porcija pomfrita služi uz burger i zaista je retkost da se on dodatno naplaćuje, pa je tako devojka očekivala da i ovaj put neće izostati. Međutim, kada joj je konobar doneo tanjir, a na njemu jedva primetan burger, znala je da će iz restorana izaći gladna.

"Prizor je zaista bio sablasan"

- Prizor je zaista bio sablasan. Pljeskavica nevešto napravljena, kao kada je sami mesite kod kuće, jedan list zelene salate, kriška paradajza i kačkavalj. Nikada mi se to nije desilo u ovom restoranu - pojašnjava devojka.

Inače, obrok je platila 660 dinara, a sumnja da je pomfrit izostao jer se odlučila za najklasičniji burger.

- Što je opet smešno jer kilogram smrznutog pomfrita košta 200 dinara, a u porciji uz burger ne dobijete ni 100 grama. Sledeći burger po ceni je bio oko 800 dinara. Možda da sam dala 200 dinara više... - zaključuje ova devojka.

Autor: Marija Radić